fbpx

A vendégek imádják a szezonális ajánlatokat, ezért használj ki minden lehetőséget arra, hogy speciális szezonális promóciókkal még több vendéget csábíts a szalonba! A tavasz egy tökéletes lehetőség erre!

 

Pezsdítsd fel forgalmad tavaszi ajánlatokkal!

Íme néhány tipp, mire figyelj oda, amikor felépíted tavaszi promóciód:

A döntés varázsa

Készülj legalább 3-4 különböző promóciós ajánlattal. Az emberek szeretik úgy érezni, hogy megkapják a lehetőséget arra, hogy saját maguk döntsenek.  Ha több variációból válogathatnak, személyre szabottabbnak érzik az ajánlatot, hiszen olyat választhatnak, ami jobban illik hozzájuk. Nem kell bonyolult dolgokra gondolnod, lehet ez egy extra ajándék, egy százalékos kedvezmény, és egy csomagajánlat.

#SzalonMarketing tipp:

Korlátozd a promócióid

  • Csak az eleve csendesebb napokon tedd elérhetővé kedvezményes ajánlataidat (pl.: hétfő, szerda)
  • Korlátozd a promóciót a szalon azon szolgáltatásaira, amik kevésbé népszerűek ebben az időszakban.
  • Mindig adj meg időkorlátot, ezzel motiválhatod a vendégeket a gyors döntésre.

 

Hogyan emeld ki promóciód

1. Online megjelenés

Ne felejtsd el weboldaladon és közösségi média oldalaidon is hirdetni ezeket az ajánlatokat. Használj azonos grafikát a különböző ajánlatokhoz, ez átláthatóvá és könnyebben felismerhetővé teszi akcióidat. Ezeket a grafikákat nyomtatott, kártya formátumban akár szalonodban is elhelyezheted.

2. Blog

Szóljanak blogbejegyzéseid a tavaszról! Adj vendégeidnek hasznos tippeket a tavaszi megújuláshoz, mondd el nekik, hogy te hogyan tudsz segíteni ebben szolgáltatásaiddal. Hívd fel a figyelmüket arra, hogy ilyenkor felkészíthetik bőrüket, hajukat a szárazabb nyári időszakra.

3. E-mail marketing

Küldj körlevelet törzsvendégeidnek a különleges ajánlatokkal! Az e-mail az egyik legjobb szalonmarketing eszköz. Költséghatékony és nagyon személyes formája annak, hogy felvedd a kapcsolatot a vendéggel.

 

Design

A tavasz tökéletes lehetőséget ad arra, hogy promócióid feltűnő designba öltöztesd. Érdemes színes, virágos grafikákat használni ilyenkor.

Ne csak az ajánlataid tükrözzék az évszakváltást, hanem szalonod berendezése is. Már néhány aprósággal is tavaszi hangulatot teremthetsz a szalonban. Hidd el, vendégeid imádni fogják!

Ha úgy érzed segítségre van szükséged, nézd meg szolgáltatásinkat! Legyen szó weboldal készítésről, közösségi médiáról, vagy akár grafikai tervezésről, mi segítünk! 🙂

Írta és szerkesztette: Zopcsák S. Ágnes