fbpx

Beauty Marketing Experts

VIP Klub

Azoknak, akik igazán törődnek a vállalkozásukkal!

Beauty Marketing Experts VIP Klub egy fejlődési lehetőség a szépségipari szakemberek számára, melynek keretében az ország első számú kifejezetten szépségipari területre szakosodott marketing ügynökségtől, a Beauty Marketing Experts-től kaphatnak havi szintű támogatást, személyre szabott marketing tanácsadást.

A Beauty Marketing Experts VIP Klub legnagyobb előnye a folyamatosan elérhető marketing tanácsadáson túl, hogy egy segítő, összetartó szakmai közösség tagjává válhatsz, hosszú távú szakmai kapcsolatokat kiépítve.

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban

 

Szeretettel várlak Téged is a Beauty Marketing Experts VIP Klub közösségében személyes mentoráltamként!”

A Beauty Marketing Experts VIP Klub célja

R

egy jól működő rendszeren belül, folyamatosan segítsünk Neked, szépségipari szakembernek, hogy a vállalkozásod a megfelelő marketing segítséggel olyan irányba terelhessük együtt, mely hosszú távú fejlődést eredményez

R

hatékonyan és személyre szabottan kialakítsunk Neked egy olyan stratégiát, amellyel fejlődhetsz, és elérheted azokat az eredményeket, amelyeket már rég kitűztél magadnak. Sőt, azokat is, amelyekről eddig még álmodni sem mertél!

R

megtanítsunk egy olyan szemléletmódra, mellyel a mindennapi marketinges munka nem nyűg lesz, hanem a rutinod része, amit élvezettel csinálsz

R

megismerj új partnereket, új kapcsolatokat alakíts ki

R

egy különleges közösséget építsünk együtt ahol a tagok  igazi segítséget nyújtanak egymásnak és motiválják egymást

Büszkék vagyunk arra, hogy már felépítettünk egy egymást támogató közösséget! Sajnálattal látjuk azt, hogy sok szakmai csoportban a tagok célja nem a releváns visszajelzés, az építő kritika. Szerencsére nekünk egyszer már sikerült egy motiváló, egymást segítő, barátságos közösséget létrehozni a Szalon marketing csoportban!

Segítesz nekünk létrehozni egy ugyanilyen összetartó VIP közösséget?

Alig várjuk, hogy csatlakozz! 🙂

Milyen értéket és segítséget kapsz a negyedéves tagság mellé?

Rendszeres konzultáció

A Beauty Marketing Experts VIP Klub része az online konzultáció, a marketing coach-od pedig Barna Alexandra személyesen, aki a csomagodnak megfelelő időtartamban (kis csomag esetén 1,5 óra, nagy csomag esetén pedig 3 óra) megtanít arra, hogyan használd ki, és fordítsd előnyödre a szalon marketing eszközöket, vagy ha éppen arra van szükséged, profi és megbízható választ ad az éppen felmerülő marketinggel vagy vállalkozás vezetéssel kapcsolatos kérdéseidre.

Szakmai találkozók

A Beauty Marketing Experts VIP Klub-ban résztvevők évi 2 alkalommal meghívást kapnak a megrendezésre kerülő szakmai találkozónkra, melyek barátságos, felszabadult hangulatban telnek, a céljuk pedig, hogy megosszuk egymással ötleteinket, átbeszéljük a felmerülő kérdéseket és persze az is, hogy feltöltődjünk motivációval a következő hónapokra. 🙂

Különleges kedvezmények

A programban résztvevőknek ingyenes részvételt biztosítunk rendezvényeinkre és oktatásainkra, illetve 10% kedvezményt kapnak minden szolgáltatásunkra. 

A Beauty Marketing Experts VIP Klub negyedéves tagsági díjai:

Kis csomag

30.000 Ft

Nagy csomag

50.000 Ft

Milyen kedvezmények járnak a negyedéves tagság mellé?

Kis csomag

Z

1,5 órányi szabadon felhasználható online konzultációs keretet, amit a 3 hónapon belül tudtok elhasználni

Z

Negyedévente két új online oktató anyag, előre meghatározott témában. Ezeken az eseményeken lehetőséged van élőben is részt venni, így ha kérdésed van, azt fel is tudod tenni. Ha nem alkalmas az időpont, minden ilyen oktatásunk később is visszanézhető.

Z

Teljes hozzáférés az online VIP tudásbázisunkhoz, amely jelenleg is több, mint 40 oktató videót tartalmaz, és folyamatosan bővül

Z

Képzéseinken, rendezvényeinken való ingyenes részvétel

Z

10 % kedvezmény minden szolgáltatásunkra

Nagy csomag

Z

3 órányi szabadon felhasználható online konzultációs keretet, amit a 3 hónapon belül tudtok elhasználni

Z

Negyedévente két új online oktató anyag, előre meghatározott témában. Ezeken az eseményeken lehetőséged van élőben is részt venni, így ha kérdésed van, azt fel is tudod tenni. Ha nem alkalmas az időpont, minden ilyen oktatásunk később is visszanézhető.

Z

Teljes hozzáférés az online VIP tudásbázisunkhoz, amely jelenleg is több, mint 40 oktató videót tartalmaz, és folyamatosan bővül

Z

Képzéseinken, rendezvényeinken való ingyenes részvétel

Z

10 % kedvezmény minden szolgáltatásunkra

Ezen felül évente két alkalommal, júniusban és decemberben személyes VIP találkozót tartunk azoknak a tagoknak, akik legalább 6 hónapja tagjai a VIP klubnak.

Mit nyersz ezzel a programmal?

R

Folyamatos marketing támogatást

R

Személyre szabott szakmai segítséget, válaszokat a felmerülő kérdéseidre

R

Egy olyan szemléletmódot, amellyel magadtól is tudsz érvényesülni a marketing világában

R

Új kapcsolatokat, egy támogató közösséget

Hogyan tudsz előfizetni?

Az alábbi gombra kattintva eléred webshopunkat. A felület lépésről lépésre végig fog vezetni téged a vásárlási folyamaton. A fizetést követően küldünk neked egy visszaigazoló e-mailt, innentől kezdve jogosult vagy az előfizetéssel járó szolgáltatásainkra. 🙂 A csopotba belépéshez szükséges adatokat a visszaigazoló e-mailben találod majd.

Eddigi visszajelzéseink

{

Szandra! Imádtam a videód! Nemrég csatlakoztam a csoporthoz, de az egyik legjobb döntésem volt! Folyamatosan nézem vissza a videókat és annyira jó ötleteket adsz, plusz amik érlelődtek bennem meg is erősíted, hogy hogyan is legyen a legtutibb üzletem a városban 😉. Köszönöm a lehetőséget! 😘

Jacsó Adrienn

 

{

Nagyon hálás vagyok neked, hogy a számomra nyűg, utált marketing munkával kapcsolatban megváltoztattad az érzéseimet!

Holnaptól lelkesen vetem bele magam a munkába!

Köszönöm szépen a mai napot!!!

Forró Albert Mónika

 

{

Szia Sandra,

nagyon jól éreztem magam tegnap veletek. Minden percét élveztem, köszönöm a tudást, amit átadtál.

Hozzád hasonló előadóval még nem találkoztam.

Gárdainé Jantner Éva

 

{

A heten volt az első skypeos konzultaciom Alexandraval!
fantasztikus volt. Nem győztem jegyzetelni a jobbnál jobb ötleteit! Profi szakember, emellett egy végtelen cuki és segítőkész csaj! 
Aki külföldön vagy esetleg vidéken dolgozik, nagyon szuperul működik a skypeos konzultáció is!

Kadar Julia 

{

Nagyon köszönöm a segítségeteket. 
Illetve Szandra a könyved nagyon jó lett, tetszik hogy ennyire őszintén írsz. Voltam nálad tanfolyamon is így a kettőnek együtt köszönhetően kezd kikristályosodni a fejemben, hogy mit is kéne.

Gyuricza Fruzsina

 

{

Ma használtam fel az őszi 1 órás online stratégiai nyeremény konzultációmat.
Nagyon nagy köszönet és hála Szandrának!!! 💓
Sok-sok információval és tanáccsal látott el! Jelenleg nagyon sok gondolat/ötlet motoszkál a fejemben! Amit szépen sorban meg is valósítok!  Köszönöm Szandra! ❤️

Varga Nóra

 

{

Egy online konzultàción volt szerencsém részt venni Szandrànàl.
Mindamellett,hogy roppant kényelmes volt,nem kellett utaznom,ezàltal sok időt is spóroltam,igazàn hasznos tanàcsokkal làtott el,felhívta a figyelmem a kisebb-nagyobb hibàkra amit még kezdő vàllalkozóként követtem el a kozmetikàm profiljànak kialakítàsàban.
Tiszta szívből mindenkinek csak ajànlani tudom!☺️

Takács Zsanett 

{

Valljuk be, mi akik a szépség szolgálatába álltunk ha marketing tervezésről van szó, a legtöbben „bekötött szemmel” próbáljuk a célcsoportunkat megtalálni. Szandra nemes egyszerűséggel fellebbenti a fátylat előttünk. Nemcsak ígér hanem utat mutat, konkrét stratégiát állít fel és mindezt úgy, hogy aki most ismerkedik a social media világával, annak is világossá válik minden lépés. 
Szandra, a könyved is hiánypótló volt, de a személyes konzultáció is pótolhatatlan. Köszönöm a mai tanácsadást! Nagyon sokat tanultam, (csak győzzem megvalósítani!:) Hálás vagyok az önzetlenségedért és, hogy vetted a fáradtságot, hogy „step by step” mindent megmutass ahol bármilyen hiányosságot észleltél. Köszönök mindent! 🙂

Héjja Iza 

{

A Szalon marketing csoport tagja voltamelőször, ahol mindig éreztem a kommunikáción a valódi értéket és a segíteni akaró szándékot, ami az első pillanattól kezdve megfogott. 
Majd részt vettem az első Beauty Business konferencián , ahol Szandra könyvét is kézhez vehettem. A konferencia sokrétű és in spiráló volt, a könyv pedig nagyon informatív, és még a kezdők is könnyedén megértik és átlátják a sokszor bonyolultnak tűnő folyamatokat.

A konferencián nyertem meg az egy órás online konzultáció lehetőségét, amit múlt héten sikerült megtartanunk. Az esti időpont ellenére Szandra hihetetlenül kedves és türelmes volt, teljesen kitöltöttük az egy órát és nagyon hasznos információkat kaptam mind a honlapommal, mind a facebook oldalammal kapcsolatban! Nagyon megéri egy hozzáértő, de „friss” szemmel átnézetni a social media felületeinket, hogy kaphassanak egy kis „löketet” az online felületeink. Példaértékű, amit csinálsz, nagyon köszönöm, hogy (Te és a csapatod) vagytok, fogunk még találkozni! 

Petrán Ágnes

{

Alexandra és csapata hihetetlenül kreatív, ötletes. 
Naprakész a szépségipari területen, zseniálisan reagál a mindennapokban felmerülő esetekre, segítőkész a kezdőknek, bátorítója a haladóknak….. és megfigyelője a profiknak. 😉
Kamatoztatja a kozmetikus végzettségét a marketing területen, és nálam ez az igaz hitelesség, hiszen csak az tud okos tanácsokat adni, aki egykor megtapasztalta az összes buktatót, abból mindig a pozitívumot vonta le, és ennek tudatában fejlődött! 👏👏 
Látom, hogy a csoport él, örülnek szakemberek, hogy végre foglalkozik velük valaki, aki nem cégorientált, és mindenkinek segít! Gratulálok Szandi!

Bartus Márta

Tegyünk együtt a hazai szépségipari szakmáért! Segíts nekünk létrehozni egy építő közösséget a Beauty Marketing Experts VIP Klub csoportjában, és közben használd ki a lehetőséget, hogy  tanulj, fejlődj!

Alig várjuk, hogy megismerjünk Téged!