height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Csapatunk

Csapatunk – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban

tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek)

nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén.

Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek,

így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.

Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és azt látom, hogy bár felismertétek a megfelelő marketing háttér fontosságát, de nagyon nehezen kapjátok meg a segítséget ennek fejlesztéséhez. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban.

Ezért alapítottam meg a Beauty Marketing Experts ügynökséget, melynek küldetése, hogy megadja nektek ezt a segítséget.

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

szandra@beautymarketingexperts.hu

Marketing tanulmányaimat a Metropolitan Egyetemen végeztem, reklám és PR szakirányon. Amikor először találkoztam a szakmával, azonnal tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Sosem akartam nagy multiknál dolgozni, mert mindig elragadott annak a varázsa, ahogy megismerkedhetek egy céggel, egy márkával, és annak egyedi vonásait kiemelve segíthetek tudásommal, hogy ezeket a vonásokat mások is megismerhessék, ez pedig csakis egy olyan cégnél lehetséges, mint a Beauty Marketing Experts, ahol kisvállalkozóként támogatunk kisvállalkozókat, és minden részfolyamatnak a részesei lehetünk. Az pedig már csak hab a tortán, hogy mindez a szépségiparhoz kötődik, hiszen a beauty téma mindig is közel állt hozzám.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam egy vállalkozásra, melynek alappilléreiben, és filozófiájában ennyire magamra találhattam, és hogy a Beauty Marketing Experts – Magyarország első szépségipari marketing ügynökségének – részese lehetek egészen a kezdetektől.

Gyakornokként kezdtem a cégnél, jelenleg pedig kreatív vezetőként igyekszem nap mint nap tenni azért, hogy a szépségipari vállalkozók számára, megfelelő marketing támogatást nyújthassunk.

Keress bátran, ha weboldalakkal, kreatív anyagokkal kapcsolatos kérdésed van! 🙂

Zopcsák S. Ágnes

kreatív vezető

agnes@beautymarketingexperts.hu

Jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok marketingkommunikáció szakon. 2 éve fedeztem fel a marketingszakma izgalmas világát, mikor bekerültem egy neves fodrászszalon gyakornoki programjába. Ezt követően sem kerültem messze a szépségipartól, hiszen egy natúrkozmetikai cégnél dolgoztam marketing gyakornokként. A beauty világ mindig is közel állt a szívemhez, így amikor elhatároztam, hogy marketingesként szeretnék karriert építeni, egyértelmű volt, hogy szépségipari területen szeretnék elhelyezkedni. Ezért tökéletes hely számomra a Beauty Marketing Experts, hiszen itt egyszerre kamatoztathatom a marketing és beauty tudásomat, miközben olyan kisvállalkozóknak segíthetek, akik szívvel lélekkel dolgoznak nap mint nap.

Ha bármilyen adminisztrációs kérdésed van vegy az oktatásainkkal kapcsolatban szeretnél érdeklődni, keress engem nyugodtan, igyekszem minél hamarabb válaszolni a kérdéseidre. 🙂

Várkoly Enikő

marketing asszisztens

info@beautymarketingexperts.hu

oktatas@beautymarketingexperts.hu

A Zsigmond Király Egyetem kommunikáció és művelődésszervező szakán végeztem, kommunikációs managerként. Az elmúlt közel 10 évben kis- és nagyvállalatoknak egyaránt dolgoztam, időközben pedig egyre inkább letisztult, hogy a fotózás mellett szövegírással, tartalomgyártással foglalkozom szívesen.
 
Számos médiumban publikáltam az elmúlt években a hozzám közel álló utazási, természetvédelmi témákban, azonban mindezek mellett az életemben kiemelt szerepet játszik a bőrápolás és sminkelés világának megismerése is. Mivel a munkám egyben a hobbim is, így magánemberként is igyekszem nyomon követni a legújabb kozmetikai eljárásokat és megtalálni azokat a „szent grál” sminktermékeket, amelyek egyetlen nő táskájából sem hiányozhatnak.
 
A Beauty Marketing Experts oktatásai és szolgáltatásai egyedülállóak a hazai szépségipari szakmában, különösen motiváló és inspiráló, hogy a kisvállakozók személyre szabott kéréseinek, elképzelésének és stílusának megfelelően, napról-napra meg kell újulni.
 
Szövegíróként a háttérmunkák körüli teendőkbe segítek a Beauty Marketing Experts csapatának. 🙂 
Ilycsin Zsuzsi

szövegíró, szerkesztő