height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Csapatunk

Csapatunk – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban

tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek)

nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén.

Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek,

így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.

Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és azt látom, hogy bár felismertétek a megfelelő marketing háttér fontosságát, de nagyon nehezen kapjátok meg a segítséget ennek fejlesztéséhez. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban.

Ezért alapítottam meg a Beauty Marketing Experts ügynökséget, melynek küldetése, hogy megadja nektek ezt a segítséget.

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

szandra@beautymarketingexperts.hu

A Zsigmond Király Egyetemen végeztem (akkor még így hívták 🙂 ) Kommunikáció és médiatudomány szakon, a szakirányom pedig a közösségi média volt. Szandrával néhány éve egy gyakornoki programon keresztül ismerkedtem meg. Tőle tanultam mindent, amit a marketing és a közösségi média világáról tudok.

Ott voltam a Beauty Marketing Experts születésénél, és hálás voltam, amiért én is a részese lehettem. 2020 őszén csatlakoztam ismét Szandra csapatához, és azóta töretlen lelkesedéssel segítem a Beauty Marketing Experts munkáját.

Közösségi média posztokat készítek, szövegeket, blogokat írok, de legtöbben a levelezésből is ismerhettek 🙂

Petrás Imola

vezető marketing koordinátor

info@beautymarketingexperts.hu

imola@beautymarketingexperts.hu

Fodor Fruzsina vagyok webdesigner és grafikus.

Már két éve vagyok a Beauty Marketing Experts csapat tagja, aminek minden percét imádom.
Számomra a legfontosabb feladat, hogy Szandra marketing stratégiája alapján, olyan különleges, és egyedi arculatot (logó, névjegy), kreatívokat és weboldalakat készítsek, melyek tényleg segítik a vállalkozásodat, szalonodat, hogy még könnyebben felismerjék a vevőid benned, és a szolgáltatásaidban rejlő lehetőségeket, és különlegességeket.

Grafikai és webdesignerként minden kreatív feladat egy új kihívást jelent számomra, amiben megmutathatom a vállalkozásod legjobb oldalát, a legmodernebb, stílusodhoz illő különleges design elemekkel. Munkám során teljes mértékben törekszem a megragadó, és szemet gyönyörködtető egyedi látványra, hogy az ügyfeleid könnyedén megjegyezzenek téged és a márkádat.

Minden feladatot szívvel-lélekkel készítek el, és 100%-ig belerakom minden tudásom, mert tudom, hogy ezzel a vállalkozásod támogatom, és számomra ez a legfontosabb ebben a szakmában, hogy segítsek, hogy az álmokból tényleg valóság lehessen. 

Fodor Fruzsina

webdesigner és grafikus

Ponicsán Zsóka vagyok, a Beauty Marketing Experts munkatársa.

Az ELTE marketing képzésén szereztem mesterdiplomát, ahol kifejezetten a marketingkommunikációs stratégia, vásárlói magatartás és fogyasztói preferenciák álltak érdeklődésem középpontjában, éppen ezért a szakdolgozatom és kutató munkám is erre épült. 2016-ban kezdtem el online marketinggel foglalkozni és azóta is szenvedélyesen követem a legújabb marketing trendeket és eszközöket. Az évek során megszerzett tudásomat pedig igyekszem a leghatékonyabb módon kamatoztatni a munkám során.

Nagyon közel áll hozzám a grafika, a kreatív megoldások, így a Canva workshop-sorozat egyik oktatójaként is találkozhattok velem. 🙂

Ponicsán Zsóka

marketing manager

zsoka@beautymarketingexperts.hu

Lassan egy éve foglalkozom marketinggel. Korábban egészen más szakmát tanultam, viszont vágytam egy olyan szakmára, amiben ki tudom fejezni magam, és kamatoztatni tudom kreatív oldalamat is. A választásom az online marketingre esett. Nagyon örülök, hogy rátaláltam arra a hivatásra, amit magaménak érzek.

2021-ben csatlakoztam a Beauty Marketing Experts csapatához, ahol jelenleg főként blogírással és weboldal szövegezéssel foglalkozom, de közösségi oldalak posztjait és hírleveleket is írok.

Németh Szintia

marketing manager

szinti@beautymarketingexperts.hu

Hegedűs Dóra vagyok, a Beauty Marketing Experts munkatársa. A Budapest Metropolitan Egyetem Gazdálkodás és Menedzsment szakos hallgatója vagyok, ahol digitális és kommunikációs marketing aspecializációm.

 

Több mint két éve foglalkozom social média marketinggel. Az elmúlt években nem csak az egyetem által kapott tudással gyarapítottam szakmai ismeretimet, hanem kutató munkákat is
végeztem. Középiskolás korom óta foglalkoztat ez a világ, számomra ez nem munka, hanem maga a hivatás.

 

A Beauty Marketing Experts munkatársaként, tartalomírással és esettanulmányok elemzésével foglalkozom, illetve az újonnan nyíló szalonban koordinátorként fogok tevékenykedni.

Hegedűs Dóra

marketing manager

dori@beautymarketingexperts.hu

 

” Harakály Eszter vagyok, a Beauty Experts Szépségszalon leendő managere!  A szépségipar területére négy évvel ezelőtt keveredtem egy véletlen folytán.  Azóta is élvezem a tudást amit magamra szedek a szakmákkal kapcsolatosan, igaz csak elméleti szinten, hisz nem vagyok sem fodrász sem semmi más!

Szandrával is ennek kapcsán ismerkedtem meg két évvel ezelőtt, egy oktatást tartott nekünk, social media témában! Addigra már egy szépségszalont koordináltam!

A sors úgy hozta, hogy mára Én is részese lehetek a saját szépségszalonja megszületésének és annak működtetésének nem is olyan sokára! 🙂

Hazudnék ha azt mondanám, hogy távol áll tőlem ez a téma! Az alkotás és az építés mindig is lételemem volt! Vaskalaposságom, rend szeretetem, tapasztalatom a vendéglátó szektorból hoztam, ahol sok-sok évet töltöttem el!  Rendezvények, fesztiválok, nyitó helyek, üzletvezetés, szervezés, adminisztráció, megannyi ember és kapcsolat, ez éltetett évekig! Talán még azt is mondhatnám, hogy a standolás volt az oviban is a jelem 🙂 Imádom az elszámolásokat, az iratokat, a hivatalos dolgok intézését, tudom ez nem természetes 🙂

A Szalonban megtaláltok majd! Igyekszem minden kérdésetekre válaszolni, illetve segíteni minden felmerülő problémába segíteni nektek amibe bele ütköztök a saját szalonotok kapcsán!”

Harakály Eszter

marketing manager

eszter@beautymarketingexperts.hu