height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Csapatunk

Csapatunk – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban

tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek)

nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén.

Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek,

így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.

Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és azt látom, hogy bár felismertétek a megfelelő marketing háttér fontosságát, de nagyon nehezen kapjátok meg a segítséget ennek fejlesztéséhez. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban.

Ezért alapítottam meg a Beauty Marketing Experts ügynökséget, melynek küldetése, hogy megadja nektek ezt a segítséget.

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

szandra@beautymarketingexperts.hu

A Zsigmond Király Egyetemen végeztem (akkor még így hívták 🙂 ) Kommunikáció és médiatudomány szakon, a szakirányom pedig a közösségi média volt. Szandrával néhány éve egy gyakornoki programon keresztül ismerkedtem meg. Tőle tanultam mindent, amit a marketing és a közösségi média világáról tudok.

Ott voltam a Beauty Marketing Experts születésénél, és hálás voltam, amiért én is a részese lehettem. 2020 őszén csatlakoztam ismét Szandra csapatához, és azóta töretlen lelkesedéssel segítem a Beauty Marketing Experts munkáját.

Közösségi média posztokat készítek, szövegeket, blogokat írok, de legtöbben a levelezésből is ismerhettek 🙂

Petrás Imola

vezető marketing koordinátor

info@beautymarketingexperts.hu

imola@beautymarketingexperts.hu

Fodor Fruzsina vagyok webdesigner és grafikus.

Már két éve vagyok a Beauty Marketing Experts csapat tagja, aminek minden percét imádom.
Számomra a legfontosabb feladat, hogy Szandra marketing stratégiája alapján, olyan különleges, és egyedi arculatot (logó, névjegy), kreatívokat és weboldalakat készítsek, melyek tényleg segítik a vállalkozásodat, szalonodat, hogy még könnyebben felismerjék a vevőid benned, és a szolgáltatásaidban rejlő lehetőségeket, és különlegességeket.

Grafikai és webdesignerként minden kreatív feladat egy új kihívást jelent számomra, amiben megmutathatom a vállalkozásod legjobb oldalát, a legmodernebb, stílusodhoz illő különleges design elemekkel. Munkám során teljes mértékben törekszem a megragadó, és szemet gyönyörködtető egyedi látványra, hogy az ügyfeleid könnyedén megjegyezzenek téged és a márkádat.

Minden feladatot szívvel-lélekkel készítek el, és 100%-ig belerakom minden tudásom, mert tudom, hogy ezzel a vállalkozásod támogatom, és számomra ez a legfontosabb ebben a szakmában, hogy segítsek, hogy az álmokból tényleg valóság lehessen. 

Fodor Fruzsina

webdesigner és grafikus

Lassan egy éve foglalkozom marketinggel. Korábban egészen más szakmát tanultam, viszont vágytam egy olyan szakmára, amiben ki tudom fejezni magam, és kamatoztatni tudom kreatív oldalamat is. A választásom az online marketingre esett. Nagyon örülök, hogy rátaláltam arra a hivatásra, amit magaménak érzek.

2021-ben csatlakoztam a Beauty Marketing Experts csapatához, ahol jelenleg főként blogírással és weboldal szövegezéssel foglalkozom, de közösségi oldalak posztjait és hírleveleket is írok.

Németh Szintia

marketing manager

szinti@beautymarketingexperts.hu

4 évvel ezelőtt váratlanul csöppentem az online marketing világába és már abban a pillanatban tudtam, hogy ez az az a szakma, amelynek minden percét élvezni fogom és amiben igazán kiteljesedhetek, hiszen nemcsak a problémamegoldó képességemet és analitikus gondolkodásomat, hanem kreativitásomat is kamatoztathatom.  Ráadásul egészen kiskorom óta foglalkoztat a szépségipar, mindig is óriási szerepet töltött be az életemben, így amikor csatlakoztam a  Beauty Marketing Experts csapatához, minden álmom valóra vált. 

A munkám során fontos számomra a precizitás és a minőség, így mindent megteszek annak érdekében, hogy kihozzam a maximumot vállalkozásod hirdetéseiből. 

Facebook hirdetésekkel és social media tartalom gyártásával foglalkozom.

Papp Kinga

social media kampány manager

kinga@beautymarketingexperts.hu