height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Csapatunk

Csapatunk – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban

tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek)

nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén.

Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek,

így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.

Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és azt látom, hogy bár felismertétek a megfelelő marketing háttér fontosságát, de nagyon nehezen kapjátok meg a segítséget ennek fejlesztéséhez. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban.

Ezért alapítottam meg a Beauty Marketing Experts ügynökséget, melynek küldetése, hogy megadja nektek ezt a segítséget.

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

szandra@beautymarketingexperts.hu

A Zsigmond Király Egyetemen végeztem (akkor még így hívták 🙂 ) Kommunikáció és médiatudomány szakon, a szakirányom pedig a közösségi média volt. Szandrával néhány éve egy gyakornoki programon keresztül ismerkedtem meg. Tőle tanultam mindent, amit a marketing és a közösségi média világáról tudok.

Ott voltam a Beauty Marketing Experts születésénél, és hálás voltam, amiért én is a részese lehettem. 2020 őszén csatlakoztam ismét Szandra csapatához, és azóta töretlen lelkesedéssel segítem a Beauty Marketing Experts munkáját.

Közösségi média posztokat készítek, szövegeket, blogokat írok, de legtöbben a levelezésből is ismerhettek 🙂

Petrás Imola

vezető marketing koordinátor

info@beautymarketingexperts.hu

imola@beautymarketingexperts.hu

Fodor Fruzsina vagyok webdesigner és grafikus.

Már két éve vagyok a Beauty Marketing Experts csapat tagja, aminek minden percét imádom.
Számomra a legfontosabb feladat, hogy Szandra marketing stratégiája alapján, olyan különleges, és egyedi arculatot (logó, névjegy), kreatívokat és weboldalakat készítsek, melyek tényleg segítik a vállalkozásodat, szalonodat, hogy még könnyebben felismerjék a vevőid benned, és a szolgáltatásaidban rejlő lehetőségeket, és különlegességeket.

Grafikai és webdesignerként minden kreatív feladat egy új kihívást jelent számomra, amiben megmutathatom a vállalkozásod legjobb oldalát, a legmodernebb, stílusodhoz illő különleges design elemekkel. Munkám során teljes mértékben törekszem a megragadó, és szemet gyönyörködtető egyedi látványra, hogy az ügyfeleid könnyedén megjegyezzenek téged és a márkádat.

Minden feladatot szívvel-lélekkel készítek el, és 100%-ig belerakom minden tudásom, mert tudom, hogy ezzel a vállalkozásod támogatom, és számomra ez a legfontosabb ebben a szakmában, hogy segítsek, hogy az álmokból tényleg valóság lehessen. 

Fodor Fruzsina

webdesigner és grafikus

Ponicsán Zsóka vagyok, a Beauty Marketing Experts munkatársa.

Az ELTE marketing képzésén szereztem mesterdiplomát, ahol kifejezetten a marketingkommunikációs stratégia, vásárlói magatartás és fogyasztói preferenciák álltak érdeklődésem középpontjában, éppen ezért a szakdolgozatom és kutató munkám is erre épült. 2016-ban kezdtem el online marketinggel foglalkozni és azóta is szenvedélyesen követem a legújabb marketing trendeket és eszközöket. Az évek során megszerzett tudásomat pedig igyekszem a leghatékonyabb módon kamatoztatni a munkám során.

Nagyon közel áll hozzám a grafika, a kreatív megoldások, így a Canva workshop-sorozat egyik oktatójaként is találkozhattok velem. 🙂

Ponicsán Zsóka

marketing manager

zsoka@beautymarketingexperts.hu

Lassan egy éve foglalkozom marketinggel. Korábban egészen más szakmát tanultam, viszont vágytam egy olyan szakmára, amiben ki tudom fejezni magam, és kamatoztatni tudom kreatív oldalamat is. A választásom az online marketingre esett. Nagyon örülök, hogy rátaláltam arra a hivatásra, amit magaménak érzek.

2021-ben csatlakoztam a Beauty Marketing Experts csapatához, ahol jelenleg főként blogírással és weboldal szövegezéssel foglalkozom, de közösségi oldalak posztjait és hírleveleket is írok.

Németh Szintia

marketing manager

szinti@beautymarketingexperts.hu