height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Letölthető termékeink

Áremelés a szalonban

Téged is foglalkoztat, hogyan emelhetsz árakat a szalonodban úgy, hogy senki ne járjon rosszul? Ne veszíts ügyfeleket, de több bevételed legyen?

Miért érdemes árat emelned? Mikor a legideálisabb? Hogyan csináld?

Tudd meg a válaszokat az ingyenesen letölthető anyagunkból!

Szalonmarketing tervező

Kezdd a 2019-es évet egy hatékony és átgondolt marketing tervvel!

A Szalonmarketing tervezőn végighaladva lépésről-lépésre alakíthatod ki azt a marketing tervet, ami majd végigkísér a következő éven. A tervezéshez nem lesz szükséged szakmai segítségre, hiszen minden részletet alaposan bemutatunk az e-bookban!

Ajándékunk az e-book mellé:

2019-es Szalonmarketing Naptár, amit akár ki is nyomtathatsz és a vállalkozásodra szabva tervezheted meg benne az egész következő évet

Profi Instagram tippek

Mit találsz ebben az e-bookban?

Gyakorlati tippeket és szuper marketing ötleteket, hogy a Te Instagram fiókod is egy profi, a vállalkozásodat támogató felület legyen!

Kérdések, amikre választ kapsz, ha megvásárolod az E-bookot:

Hogyan működik az Instagram algoritmus Hogyan állítsam be az Instagram fiókom úgy, hogy egy a vállalkozásomat támogató felület legyen? Hogyan és mit posztoljak az Instagram-on, amivel kiemelkedhetek a versenytársak közül? Milyen a jó Instagram stratégia, amivel márkát építhetek? Hogyan használjam a hashtag-eket? Mire jó az Instagram Story, Live és IGTV

Ajándékunk az e-book mellé:

EXTRA melléklet, melyben megosztjuk veletek a mi kedvenc alkalmazásainkat, amik támogatják az Instagram stratégiád, izgalmasabbá teszik a posztjaidat.