fbpx

Weboldal készítés

Egy weboldal megtervezése és feltöltése átlagosan egy hónapot vesz igénybe, de minden esetben előre, és pontosan egyeztetünk minden részletet.

Minden oldalkészítésünkhöz jár egy oktatás, ahol megtanítjuk a legfontosabb tudnivalókat. Abban az esetben is tartunk oktatást, amennyiben azt szeretnéd, hogy az elkészült weboldalad mi üzemeltessük tovább. Bármikor adódhat olyan eset, amikor hirtelen módosítani kell az oldalon, vagy a tartalmon, és fontos, hogy ezt Te is meg tudd csinálni!

A domain név regisztrációtól kezdve a tárhely vásárláson át mindent megcsinálunk, Neked csak annyi a dolgod, hogy megálmodd, mi pedig a lehető legjobb minőségben, reális áron, a pénztárcádhoz igazítva elkészítjük Neked!

Árainkat minden esetben egyedileg alakítjuk ki, így biztos lehetsz abban, hogy a számodra legkedvezőbb ajánlatot állítjuk össze!

Egy jól működő weboldal elengedhetetlen feltétele egy jól működő vállalkozásnak!

Manapság ugyan rendkívül gyors ütemben fejlődnek a céges Facebook oldalak, és az egyéb Social media felületek, de mégis nagy az igény a honlap meglétére is. Egy jól megtervezett, esztétikus, naprakész és informatív weboldal profizmust kölcsönöz tulajdonosának. 

A szolgáltatás tartalma

Domain név regisztráció

Tárhely vásárlás

Hogyan töltsd fel tartalommal

Hogyan működik a weboldal

Mobilra, illetve tabletre optimalizált
honlap készítése

Arculati és grafikai tervezés

További információk

info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

Ajánlatkérés Weboldal készítésre

    Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat magtalálod weboldalunkon: https://beautymarketingexperts.hu/beauty-marketing-experts-adatkezelesi-tajekoztato/