fbpx

Arculat/Grafika

Saját szalonod van? Vagy egyedül próbálsz helytállni a hétköznapokban? Mindegy, hogyan dolgozol, mindenképpen szükséged lesz a saját, egyedi „mini brand” -re, egy saját márkára, ami megkülönböztet másoktól, ami által könnyen felismerhető, és egyedi leszel. A márkád része egy saját, egységes arcuat. Ha meglátják az arculatod egyes elemeit, akár a logódat, akár a weboldalad arculati elemeit, mindig könnyen felismerhető leszel, az emberek egyből Rád gondolnak majd. 

Ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni a saját márkádból, ha szeretnél nyomot hagyni az emberekben, akkor a legjobb helyen jársz! Szakértő csapatunk segítségével személyes konzultáció után, egy teljeskörű arculati és grafikai tervet dolgozunk ki Neked, a saját elképzeléseid, ötleteid alapján! 

  A teljeskörű arculati és grafikai tervezés az alábbi lehetőségeket tartalmazza:

Logó

Weboldal

arculati

elemei

Facebook
borító

Névjegykártya

Igény esetén bármilyen online és offline grafikai tervezést vállalunk, legyen szó a Facebook oldaladról, weboldaladról, vagy egy szórólapról.

Profi grafikus partnerünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, számtalan projektben segítette már munkánkat. A számlázása óradíj alapon történik. Minden esetben előre tudatjuk Veled a várható munkaóra számot, így előre tudsz majd kalkulálni a grafikai tervezés költségével.

Nyomdai parterünkkel több éve együtt dolgozunk, és amennyiben rajtunk keresztül rendeled meg a nyomdai kivitelezést, további kedvezményeket biztosítunk! Amennyiben úgy döntesz, hogy minket választasz, de megvannak a saját, jól bevált nyomdai kapcsolataid, akkor a csak a kész terveket nyújtjuk át Neked, hiszen nálunk a grafikai tervezés nem egyenlő a nyomdai kivitelezéssel.

Kapcsolat

E-mail
info@
beautymarketingexperts.hu

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Érdekelnek az aktuális
marketing hírek és tippek!

Feliratkozom

Érdekelnek a legújabb oktatásokkal kapcsolatos értesítések!

Feliratkozom

A grafikai tervezésről bővebben…

Minden grafikai anyagnak, kiadványnak, dekorációs elemnek üzenete és szabályrendszere van. A mi feladatunk, hogy ezt az üzenetet átlátható, érthető, egyben esztétikus módon adjuk át minden design megalkotásánál. Több éves tapasztalattal, és hatalmas lelkesedéssel vágunk bele az  offline és online kreatív feladatokba!

Legyen szó bármilyen grafikai folyamatról, fontos, hogy jól tudjunk együttműködni, és mindinkább megtaláljuk a közös hangot.
A jó alap növeli a munka sikerét. Egy brief kitöltése, vagy részletes feladatleírás közelebb visz minket ahhoz, hogy olyan kreatív megoldásokat találjunk, ami mind ügyfeleink elképzeléseinek, mind a grafikai szabályoknak megfelelnek.

A tervezés előtt meghatározzuk a koncepciót, az üzenetet, színeket, formákat, célcsoportot és az egyedi igényeket, ötleteket, az ügyfél részéről. Ezek az információk segítenek, hogy a megfelelő vizuális trendeket alkalmazzuk adott témánál. 

Főbb tervezési területek:
Offine: Magazin, szórólap (1-2 oldalas, vagy hajtott lapok), plakát, arculati elemek (névjegykártya, időpontkártya), időszakos kiadványok (ajándékkártyák, kuponok, oklevelek)
Online: Sablonok közösségi oldalakra (poszt/borító), weboldal grafikai tervezése, statikus bannerek

Dizia design
Sütő Zita

Itt tudsz szemezgetni eddigi munkáinkból:

beautymarketingexperts.hu/referencia/

Kapcsolat

Nálunk nincsenek rejtett költségek, nincs előre fizetés, csak akkor fizetsz, ha meg vagy elégedve az elkészült tervekkel és az árakkal! Árainkat minden esetben egyedileg alakítjuk ki, így biztos lehetsz abban, hogy a számodra legkedvezőbb ajánlatot állítjuk össze!

Fordulj hozzánk bizalommal, ha bármilyen grafikai anyagra, kreatív kommunikációs elemre van szükséged!

Időpontfoglalás ingyenes konzultációra

  • YYYY slash MM slash DD
  • :