fbpx

WordPress

weboldalkezelés oktatás

Kezdőknek!

Tanuld meg kezelni a saját weboldalad!

Neked ajánljuk:

 

» ha kisvállalkozóként szeretnél időt és pénzt spórolni weboldalad karbantartásával

» ha szeretnéd visszanyerni az irányítást a weboldalad felett

» ha szeretnéd, hogy az aktualitások, frissítések, módosítások azonnal megjelenjenek a weboldaladon, és ne kelljen másra várnod

» ha Te magad szeretnéd a weboldalad személyesebbé tenni

Neked is menni fog! Megmutatjuk hogyan kezelheted a weboldalad könnyen, gyorsan egyszerűen!

Eleged van már abból, hogy folyton a weboldakezelődre kell várnod? Szeretnéd a kezedbe venni az irányítást, és saját magad elvégezni weboldaladon a frissítéseket, apróbb módosításokat, vagy végre elhatároztad magad, hogy a saját személyiségedre formálod a kommunikációd, és magad gyártanál tartalmat vállalkozásod oldalán? Akkor a legjobb helyen jársz! Mi támogatjuk a döntésed, és segítünk megvalósítani!

Online WordPress weboldalkezelés oktatásunk keretében 2 óra alatt megtanítunk, hogyan kezelheted a saját weboldalad!

Rengeteg pénzt, időt és energiát spórolhatsz!

Tanuld meg kezelni a saját weboldalad, hogy ne kelljen többé másra várnod!

A szolgáltatás ára:

50.800 Ft 

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Fontos! Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz szolgáltatásunkra, ha WordPress weboldallal rendelkezel. Ha segítségre vagy szükséged ennek megállapításában, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az info@beautymarketingexperts.hu e-mail címen

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.

További információk

info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen