height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

WordPress

weboldalkezelés oktatás

Kezdőknek!

Tanuld meg kezelni a saját weboldalad!

Neked ajánljuk:

 

» ha kisvállalkozóként szeretnél időt és pénzt spórolni weboldalad karbantartásával

» ha szeretnéd visszanyerni az irányítást a weboldalad felett

» ha szeretnéd, hogy az aktualitások, frissítések, módosítások azonnal megjelenjenek a weboldaladon, és ne kelljen másra várnod

» ha Te magad szeretnéd a weboldalad személyesebbé tenni

Neked is menni fog! Megmutatjuk hogyan kezelheted a weboldalad könnyen, gyorsan egyszerűen!

Eleged van már abból, hogy folyton a weboldakezelődre kell várnod? Szeretnéd a kezedbe venni az irányítást, és saját magad elvégezni weboldaladon a frissítéseket, apróbb módosításokat, vagy végre elhatároztad magad, hogy a saját személyiségedre formálod a kommunikációd, és magad gyártanál tartalmat vállalkozásod oldalán? Akkor a legjobb helyen jársz! Mi támogatjuk a döntésed, és segítünk megvalósítani!

Online WordPress weboldalkezelés oktatásunk keretében 2 óra alatt megtanítunk, hogyan kezelheted a saját weboldalad!

Rengeteg pénzt, időt és energiát spórolhatsz!

Tanuld meg kezelni a saját weboldalad, hogy ne kelljen többé másra várnod!

A szolgáltatás ára:

39 990 Ft helyett 19 990 Ft

AZ ELSŐ 3 JELENTKEZŐNEK!

Oktató

Zopcsák S. Ágnes

kreatív vezető

„A Beauty Marketing Experts – Magyarország első szépségipari marketing ügynökségének – részese vagyok egészen a kezdetektől. Gyakornokként kezdtem a cégnél, jelenleg pedig kreatív vezetőként igyekszem nap mint nap tenni azért, hogy a szépségipari vállalkozók számára, megfelelő marketing támogatást nyújthassunk. A cégnél eltöltött éveim során rengeteget tanultam Barna Alexandrától a szemléletmódjáról, és sok gyakorlati tapasztalatot gyűjtöttem a projektjeinknek köszönhetően ahhoz, hogy tudjam mire van szüksége egy szépségipari vállalkozásnak. Jelenleg a munkám nagy részét a weboldalkészítés koordinálása, a weboldalak struktúrájának kialakítása és átalakítása,  a weboldalak karbantartása és frissítése teszi ki.

Alig várom, hogy áthadhassam Neked a tudásom, és ezzel segítsek elérni a céljaid! 🙂 “

Fontos! Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz szolgáltatásunkra, ha WordPress weboldallal rendelkezel. Ha segítségre vagy szükséged ennek megállapításában, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az agnes@beautymarketingexperts.hu e-mail címen

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.

További információk

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen