fbpx

WordPress weboldalkezelés oktatás

50 800 Ft

Online oktatás!

Cikkszám: WORDPRESS1 Kategória:

Leírás

Tanuld meg kezelni a saját weboldalad!

Neked is menni fog! Megmutatjuk hogyan kezelheted a weboldalad könnyen, gyorsan egyszerűen!

Eleged van már abból, hogy folyton a weboldakezelődre kell várnod? Szeretnéd a kezedbe venni az irányítást, és saját magad elvégezni weboldaladon a frissítéseket, apróbb módosításokat, vagy végre elhatároztad magad, hogy a saját személyiségedre formálod a kommunikációd, és magad gyártanál tartalmat vállalkozásod oldalán? Akkor a legjobb helyen jársz! Mi támogatjuk a döntésed, és segítünk megvalósítani!

Online WordPress weboldalkezelés oktatásunk keretében 2 óra alatt megtanítunk, hogyan kezelheted a saját weboldalad!

További információ

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

4. lépés: A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál, ne felejtsd el ellenőrizni a levelünket a spam és a promóciók mappában is!