fbpx

Ünnepi ajánlataink

 

Válogass különleges ajánlataink között, és lepd meg magad, vagy szakmabeli barátnődet, párodat!

Ajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy segítséget nyújtsanak a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek a karácsonyi, vagy az év eleji időszakban, illetve támogassa őket az egész éves tervezésben, üzletfeljetszési célok megvalósításában!

Indítsd sikeresen a 2024-es évet!

Kedvezményes csomagjaink 2024. január 10-ig rendelhetők!

A feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák a 27 %-os ÁFA-t.

A KATA törvény változása miatt, kérlek, ha magánszemélyként vásárolnál, akkor azt jelezd megrendelésnél a megjegyzés rovatban, mert ebben az esetben tudunk számodra ÁFA mentes számlát küldeni.

3 hónap a sikeres vállalkozásért, álmaid megvalósításáért.

Szeretnél még több új vagy visszatérő vendéget szerezni, de úgy érzed nincs időd a munkán kívül mással is foglalkozni, ami segítene neked céljaid elérésében? Vegyél részt 3 hónapos Szalon Marketing Online Akadémiánkon, és tanulj könnyedén, gyorsan, extra energiabefektetés nélkül!

A 3 hónapos Szalon Marketing Akadémia olyan értékes, és hasznos tudást ad a kezedbe, amellyel könnyedén, saját magad tudod sikerre vinni szalonod. Mire véget ér a program, saját magad leszel képes hatékonyan menedzselni vállalkozásodat, teljeskörűen ellátni minden online és offline marketing feladatot, eredményes és valóban működő stratégiát kialakítani és megvalósítani.

Segítségünkkel megtanulhatod azt is, hogyan adhatsz olyan vendégélményt, aminek köszönhetően olyan hamar megtelik majd a naptárad a visszatérő vendégekkel, amit eddig el sem tudtál képzelni!

Azoknak, akik igazán törődnek a vállalkozásukkal!

A Beauty Marketing Experts VIP Klub egy fejlődési lehetőség a szépségipari szakemberek számára, melynek keretében az ország első számú kifejezetten szépségipari területre szakosodott marketing ügynökségtől, a Beauty Marketing Experts-től kaphatnak havi szintű támogatást, személyre szabott marketing tanácsadást.

Folyamatos marketing támogatást, személyre szabott szakmai segítséget kapsz, válaszokat a felmerülő kérdéseidre, valamint egy olyan szemléletmódot, amellyel magadtól is tudsz érvényesülni a marketing világában. Mindebben személyes mentorod, Barna Alexandra segít majd.

Rendszeres online konzultáció, szakmai találkozók, valamint rengeteg online oktatási anyag, valamint extra kedvezmények várják a programban résztvevőket.

Adj vállalkozásodnak új lendületet és kezeld marketing ügyeidet a legmagasabb szinteken! Legyen egy saját marketing mentorod 3 hónapon át!

A mentorod pedig nem más lesz, mint Magyarország első, kifejezetten a szépségipari marketingre szakosodott ügynökségének, a Beauty Marketing Experts-nek az alapítója, és vezetője, Barna Alexandra! 

A Marketing mentorprogram tartalma:

– egységes márkakommunikáció kialakítása

– gyengébb területek megerősítése

– megtanítjuk hogyan tűnj ki a konkurenciáid közül

– havi 1 meeting

– marketing szakmai háttérsegítség

Vállalkozói konferencia és tavaszi piknik a szépségiparban dolgozó szakembereknek

2 év után újra itt a Beauty Business Konferencia, most egy friss tavaszi köntösben, hogy ne csak a tudással, de élménnyel is gazdagabb legyél!
Vegyél részt Te is, és tegyél egy lépést a siker felé!

Eddigi konferenciáinkon elsősorban a tudásé volt a főszerep, most viszont szeretnénk ötvözni a hasznos üzleti előadásokat egy kellemes tavaszi élménnyel is.

12 előadást hallgathattok majd meg, de ha valamelyik nem érdekel, akkor közben, és a hosszúra hagyott szünetekben egy gyönyörű tavaszi környezetben, kerttel, virágokkal, piknik falatokkal múlathatjátok az időt.

Készülünk nektek szuper játékokkal, kellemes zenével is, hogy ne csak “okosabban”, hanem boldogabban is menjetek haza a nap végén.

Tanulj meg mindent, ami egy sikeres vállalkozáshoz kell

A Beauty Marketing Experts oktatásain már több, mint 500-an vettek részt, csatlakozz hozzájuk te is, és szerezz olyan értékes és hasznos tudást, amellyel sikerre viheted a vállalkozásod.

2024 tavaszán 4 új online oktatást tartunk az alábbi időpontokban és témákban:

  • Január 4. – Hírlevél kezelés 
  • Február 12. – Facebook és Instagram hirdetés kezelés 
  • Február 19. – Értékesítés tréning
  • Február 26. – Kép és videószerkesztés (Canva + Videóvágó programok)

Az oktatásokra egységesen 15.000 Ft a jegy, de amennyiben január 10-ig megvásárolod a jegyedet mind a négy oktatásra, 20.000 Ft kedvezményt biztosítunk!

Sikerekben gazdag 2024-et kíván a Beauty Marketing Experts Csapata!