fbpx

Beauty Business Majális – ünnepi ajánlat

12 500 Ft

Cikkszám: OKTATAS-CSOM-1 Kategória:

Leírás

Vállalkozói konferencia és tavaszi piknik a szépségiparban dolgozó szakembereknek

2 év után újra itt a Beauty Business Konferencia, most egy friss tavaszi köntösben, hogy ne csak a tudással, de élménnyel is gazdagabb legyél!
Vegyél részt Te is, és tegyél egy lépést a siker felé!

Eddigi konferenciáinkon elsősorban a tudásé volt a főszerep, most viszont szeretnénk ötvözni a hasznos üzleti előadásokat egy kellemes tavaszi élménnyel is.

12 előadást hallgathattok majd meg, de ha valamelyik nem érdekel, akkor közben, és a hosszúra hagyott szünetekben egy gyönyörű tavaszi környezetben, kerttel, virágokkal, piknik falatokkal múlathatjátok az időt.

Készülünk nektek szuper játékokkal, kellemes zenével is, hogy ne csak “okosabban”, hanem boldogabban is menjetek haza a nap végén.

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

4. lépés: A fizetést követően foglalj időpontot a megrendelt szolgáltatásra itt! (A foglalás elfogadásánál ellenőrizzük a kifizetésed.)

További információk

Opciók

3 hónapos akciós mentor program, 3 +1 hónapos mentor program