fbpx

Életmódváltó szeminárium és tanácsadás Németh Dorottyával

Ha szeretnél változtatni, de nem tudod, hogyan kezdj bele. Ha nem tudod, mik azok a módszerek, amelyekkel garantáltan eléred az álom alakot. Ha már elindultál az úton, de megrekedtél, és tanácsra van szükséged. Ha ezek közül az állítások közül akár egy is igaz Rád, akkor látogass el életmódváltó szemináriumunkra, ahol minden segítséget megkapsz, hogy elérd a célod!

;

Dóri története példaértékű. Mindent elért, amit a fitness világában elérhetett, emberek százainak az életét változtatta meg. Saját bőrén tapasztalta milyen 30 kg súlyfelesleggel élni, és ezután az egész életét megváltoztatta…

Németh Dorottya

Németh Dorottya kétszeres világbajnok, Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok. Mindent elért, amit a fitness világában egy sportoló elérhet. Az út, amit a második világbajnoki címének megszerzése előtt bejárt, nem volt könnyű. Miután felhagyott az élsporttal, közel 30 kg súlyfelesleggel kellett megküzdenie. Dóri azonban nem hagyta magát, és teljes életmódváltás segítségével újra színpadra állt, és ismét világbajnok lett.

Szeminárium főbb témái:

» Tanácsok, ha fogyni szeretnél, de nem tudod merre indulj » Tippek a diéta és az életmódváltás megkezdéséhez » Mit tegyél, ha a fogyásod nem úgy alakul, ahogy szeretnéd » Mit szabad és mit nem a diéta alatt » Hogyan érd el az álom alakot » 

Ha kíváncsi vagy, hogy mik azok a módszerek, szabályok, tippek, amiket, ha betartatsz garantáltan eléred a kitűzött célod, akkor gyere el Életmódváltó szeminárium és tanácsadásunkra, ahol a lehető leghitelesebb embertől kaphatod meg a választ a kérdéseidre.

Dóri nem csak a saját történetét meséli el, de megtudhatod, hogy mi a sikerének titka. Mik azok a módszerek, trükkök, amelyeket, ha betartatsz, garantáltan eléred az álom alakot. Interaktív tréningünkön Dóri minden kérdésedre válaszol, és mindenben segít, hogy elérhesd a célodat!

IDŐPONT:

2018. január. 01. 10.00-12.00

SZEMINÁRIUM HELYSZÍNE:

Hotel Mediterrán Budapest 1118. Budapest, Budaörsi út 20/a.

SZEMINÁRIUM ÁRA:

5.000 Ft

Változtass, hogy változhass!

Jelentkezem az Életmódváltó szemináriumra

További információk Hétköznapokon H-P: 10.00-17.00-ig a  06 70 595 1422-es telefonszámon vagy az info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen.