fbpx

Termék értékesítés

online workshop

Az oktatás Zoom meeting formájában kerül megrendezésre

Neked ajánljuk ha

könnyedén szeretnéd növelni bevételeid

 

valami különlegeset szeretnél nyújtani vendégeidnek

szeretnél új, és valóban működő értékesítési technikákat tanulni

 ha a lehető leghatékonyabb eszközökkel vennéd fel a versenyt a konkurenciával szemben

Kifejezetten szépségipari szakemberek számára összeállított, interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükkjeinket.

Ha szeretnéd szalonod bevételét valóban működő módszerekkel növelni, akkor ez az oktatás most Neked szól!

A legfontosabb, és egyben a legnehezebb feladat elnyerni vendéged bizalmát a termék iránt. Megtanítjuk a leghatékonyabb bizalomépítési trükköket, melyek még inkább segítik bevételeid növelését. 

Megtanítjuk, hogyan kommunikálj a különböző személyiségtípusokkal, hogyan ösztönözd őket a vásárlásra anélkül, hogy kényszernek éreznék.

valóban működő technikák

hatékony trükkök

eredményes módszerek

magasabb bevétel

Az oktatás ára:

15.000 Ft

Időpont:

2022.02.19.
10.00-16.00

Korábbi résztvevőink véleménye workshopunkról:

“Ajánlom mindenkinek, aki többet akar adni/nyújtani szolgáltatásában.” 

Nagyon jó az értékesítés tréning, köszönöm, hogy részt vehettem  Azóta már minden másnap adok el terméket, pedig előtte egyet sem sikerült.” 

“Nagyon tetszett Alexandra előadása, sok hasznos információt kaptam, amit tudok alkalmazni a munkam során. Nagyon szimpatikus volt, hogy nem fellengzősen, hanem a mi “nyelvünkön” adott tanácsokat, és válaszolt minden kérdésünkre. Kedves volt, segítőkész. Örülök hogy ott lehettem!”

“A tréning fantasztikus volt! Tele lettem ötlettel. Rengeteg hasznos információval láttál el bennünket. Nagyon sok érdekes témát is hoztál, amikről máshol soha nem is hallottam. Nagyon köszönöm!” 

Miről lesz szó a workshopon?

Prémium vendégkör, vagyis az „A” vendég bevonzása

 

Bizalomépítési trükkök

Termékértékesítés a gyakorlatban

Garantált módszerek a bevételeid megduplázására

Személyiségtípusok és kommunikációs stratégiák az értékesítésben

Oktató

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.

További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen