fbpx

TikTok hirdetések a szépségiparban

Szerezz új vendégeket alacsony hirdetési költségekkel

Az oktatás Zoomon keresztül kerül megrendezésre, és bármeddig visszanézhető

Legyél igazi TikTok sztár a hirdetésekben is!

Neked ajánljuk a képzést, ha:

szeretnéd megtanulni hogyan hirdess a TikTokon

 

valóban működő hirdetéseket szeretnél létrehozni
alacsony költségkerettel szeretnél új vendégeket szerezni
szeretnél kiemelkedni versenytársaid közül

Eddig nem igazán érezted szükségét, hogy hirdess a Tiktokon? Akkor figyelj!

Ma Magyarországon kb. 40 éves korig érjük el a nőket a TikTokon, éppen ezért kár lenne figyelmen kívül hagyni ezt a rendkívül gyorsan fejlődő, elképesztően népszerű platformot. Felhasználóként napi szinten akár több órát is eltöltenek itt az emberek, ami remek lehetőség arra, hogy megmutasd szalonodat, hirdesd a szolgáltatásaidat, és saját magadat is!

költséghatékony
könnyen használható
eredményes módszerek
rövid időn belül hoz eredményt

Az oktatás ára:

10.000 Ft

Időpont:

2023.11.13.
10.00-14.00

A hirdetés sosem volt még ennyire egyszerű és hatékony

Workshopunkon egészen az alapoktól megtanítjuk a TikTok hirdetéskezelő használatát, a legfontosabb beállításokat, megmutatjuk milyen videós tartalmat érdemes készíteni, hogy biztosan sikeres legyen majd a hirdetésed. A módszerünk felépített fiók nélkül is működik, így garantált a biztos siker!

Meg mondjuk mennyit költs, megmutatjuk hogyan állítsd be a célcsoportot, és tippeket adunk, hogy milyen videókat készíts.

A TikTok tudás mellé most extra ajándékot is adunk!

Amennyiben jelentkezel a TikTok hirdetések a szépségiparban online workshopra, megajándékozunk egy Canva képszerkesztés és videóvágás oktatás felvétellel is!

Vegyél részt az online oktatásunkon és legyél TikTok sztár a hirdetésekben is!

Miről lesz szó a workshopon?

Konkrét forgatókönyvek, ami alapján létre tudod hozni saját hirdetéseidet

 

TikTok hirdetéskezelő használata egészen az alapoktól
Kampánykészítés lépésről lépésre
Milyen videókat készíts, hogy hirdetéseid valóban hatékonyak legyenek
Oktató
Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

A TikTok jelenleg a legolcsóbb közösségi médiás hirdetési felület, és a garantált sikerhez még csak profin megszerkesztett videókra sem lesz szükséged!
A Zoom mentinghez szükséges csatlakozási linket az oktatást megelőző napon küldjük el a résztvevőknek. Ha esetleg nem ismered, vagy nem használtad még a Zoom alkalmazást, ne aggódj, mindenben segítünk! 🙂

Hogyan vehetsz részt a TikTok hirdetések a szépségiparban online workshopon?

1. lépés
Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.
2. lépés
A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.
3. lépés
Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.
4. lépés!
A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.
További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen