fbpx

Szalon Marketing Online Akadémia, 3 hónapos program – Őszi csoport

70 000 Ft

Az őszi csoport 2023.09.15-én indul.
Cikkszám: SOCIALONLINE-2-1-1 Kategória:

Leírás

FONTOS!
A KATA törvény változása miatt, webshopunkról kizárólag magánszemélyként tudsz rendelni. Amennyiben cégként szeretnél részt venni az akadémián, írj nekünk e-mailt az info@beautymarketingexperts.hu email címre, és kiállítjuk a céges díjbekérőt neked. 

A 3 hónapos Szalon Marketing Akadémia olyan értékes, és hasznos tudást ad a kezedbe, amellyel könnyedén, saját magad tudod sikerre vinni szalonod.

Mire véget ér a program, saját magad leszel képes hatékonyan menedzselni vállalkozásodat, teljeskörűen ellátni minden online és offline marketing feladatot, eredményes és valóban működő stratégiát kialakítani és megvalósítani.

Segítségünkkel megtanulhatod azt is, hogyan adhatsz olyan vendégélményt, aminek köszönhetően olyan hamar megtelik majd a naptárad a visszatérő vendégekkel, amit eddig el sem tudtál képzelni!

Mindezt 100% pénzvisszafizetési garanciával vállaljuk! Ha a harmadik hónap végére úgy érzed, hogy nem azt kaptad, mint amit ígértünk, akkor kérdés nélkül visszautaljuk az akadémia részvételi díját!

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.