fbpx

Profi Instagram kezelés tréning

10 000 Ft

Az oktatás időpontja:

2020. május 11.

Az oktatás időtartama:

10:00-14:00

Cikkszám: INSTA01 Kategória:

Leírás

Oktatásunk főbb témái:
 • Hatékony kommunikáció
 • Mit és mikor posztoljunk
 • Technikai beállítások
 • Hirdetéskezelés
 • Mitől lesz hatékony egy céges Instagram oldal

Kinek ajánljuk képzésünket?

Ha már rendelkezel saját Instagram oldallal, de nem igazán tudod, hogyan tedd igazán hasznossá szalonod számára, akkor mi segítünk, hogy ebben is igazán profi lehess! Ha pedig még nem rendelkezel saját céges oldallal, segítünk, hogyan hozd létre! Teljeskörű Instagram oktatásunk segítségével könnyedén tudod majd növelni a bevételeidet, és ügyfélkörödet! 

Sajátítsd el azt a tudást, aminek a segítségével minimális ráfordítás mellett hatékonyan növelheted a forgalmadat! Váltsd valóra az álmod, légy igazi profi!

A jegy ára a helyszínen 15 000 Ft, amennyiben a helyszíni fizetési lehetőséget szeretnéd választani, vedd fel velünk a kapcsolatot!

További információkért kattints!

Lemondási feltételek:

Oktatásainkra való regisztrációdat legkésőbb az oktatás időpontja előtt 5 nappal tudod lemondani.
Az oktatás időpontjától számított 5 napon belüli lemondás esetén sajnos nem tudjuk visszatéríteni az oktatás árát, vagy beszámítani másik oktatásba.
Mivel az oktatásainkon nyújtott szolgáltatások biztosításához előre szükséges látnunk a létszámot, kérünk, hogy ezt vedd figyelembe.
Megértésed előre is köszönjük!

A megrendelés menete:

 1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
 2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
 3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

 • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
 • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
 • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

 • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
 • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

További információk

Időpont

2020. május 11.

Érdekelhetnek még…