fbpx

Social media oktatás – online

15 000 Ft

Az oktatás időpontjai:

2020. március 23. 10:00 – 16:00 – Online

2020. március 29. 10:00 – 16:00 – Online

 

Online social media oktatás!
Vegyél részt oktatásunkon a kanapédról!
Az oktatás mellé most megkapod ajándékba a 25 oldalas magyar Instagram E-bookunkat + a kozmetikusoknak vagy fodrászoknak szóló Facebook hirdetés mintákat is!
Cikkszám: SOCIALOKTATAS01 Kategória:

Leírás

Online social media oktatás!
Vegyél részt oktatásunkon a kanapédról!
Az oktatás mellé most megkapod ajándékba a 25 oldalas magyar Instagram E-bookunkat + a kozmetikusoknak vagy fodrászoknak szóló Facebook hirdetés mintákat is!
Oktatásunk főbb témái:
 • Hatékony kommunikáció
 • Mit és mikor posztoljunk
 • Technikai beállítások
 • Mitől lesz hatékony egy céges Facebook oldal
 • Instagram tanácsadás

Kinek ajánljuk képzésünket?

Ha már rendelkezel saját céges Facebook oldallal, de nem igazán tudod, hogyan tedd igazán hasznossá szalonod számára, akkor gyere el Social media képzésünkre, és mi segítünk, hogy ebben is igazán profi lehess! Ha pedig még nem rendelkezel saját céges oldallal, közösen létrehozunk egyet! Teljeskörű Facebook oktatásunk segítségével könnyedén tudod majd a közösségi oldal segítségével növelni a bevételeidet, és ügyfélkörödet! 

Sajátítsd el azt a tudást, aminek a segítségével minimális ráfordítás mellett hatékonyan növelheted a forgalmadat! Váltsd valóra az álmod, légy igazi profi

További információért kattints!

A megrendelés menete:

 1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
 2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
 3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

 • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
 • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
 • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

 • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
 • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

További információk

Időpont

2020. március 23. – online, 2020. március 29. – online