fbpx

Online konzultáció 60 perc

20 000 Ft

Egyéni vállalkozóknak

Cikkszám: ONLINEKONZI01 Kategória:

Leírás

Szeretnél a vállalkozásodon is dolgozni, nem csak a vállalkozásodban? Szeretnél fejlődni, és kiemelkedni a versenytársak közül, de a naptárad állandóan be van táblázva, és nem marad időd az önfejlesztésre?

Az első lépést már megtetted azzal, hogy felismerted, mennyire fontos időt és energiát szentelned vállalkozásod fejlesztésére!

Ha szeretnél egy saját marketing coach-ot, aki havi rendszerességgel megtanít arra, hogyan használd ki, és fordítsd előnyödre a szalon marketing eszközöket, vagy csak szeretnél profi és megbízható választ kapni az éppen felmerülő marketing kérdéseidre, válaszd Online tanácsadásunkat.

Mi tudjuk mennyire elfoglalt vagy, ezért kialakítottunk Neked egy nagyon rugalmas szolgáltatást, amit bárhol és bármikor igénybe vehetsz, szoros napirendedhez igazíthatsz, így nem kell lemondanod semmiről, és Te is profiként kezelheted beauty marketing, és szalon management ügyeidet!

Legyen szó akár egy-egy alkalmi, felmerülő kérdésről, vagy havi szalon marketing coach szolgáltatásról, online tanácsadásunk keretében minden kérdésed megválaszolásra kerülhet!

 

Hogyan zajlik az Online tanácsadás?

  • Zoom-on

Amennyiben nem rendelkezel még Zoom fiókkal, segítünk annak beállításaiban.

Az online konzultációkra szerdai napokon kerül sor! Időpontfoglalásra a fizetést követően a BWNET rendszerében, IDE kattintva van lehetőség.

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

További információk

Időtartam

30 perc, 60 perc