fbpx
Akció!

Képszerkesztés oktatás

19 990 Ft49 990 Ft

Online oktatás!

Cikkszám: KEPSZERK1 Kategória:

Leírás

A social media posztjaid, hirdetéseid sikerességének kulcsa a kép!

Elsőként vizuálisan kell felkeltened az érdeklődést ahhoz, hogy el is olvassák azt, amit mondani szeretnél! Ezért kiemelten fontos, hogy a közösségi média felületeiden a megfelelő képi elemeket használd.

Képszerkesztés oktatásunkon 2 óra alatt megmutatjuk, hogyan készíthetsz Te is olyan posztokat, melyek megragadják a célcsoportod figyelmét. Elsősorban Photoshop programban zajlik az oktatás, de az aktuális trendek szerinti képszerkesztő alkalmazások rövid áttekintésére is sort kerítünk.

További információ

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

4. lépés: A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál, ne felejtsd el ellenőrizni a levelünket a spam és a promóciók mappában is!