fbpx

Képszerkesztés oktatás

A tökéletes social media kommunikációhoz!

Neked ajánljuk:

 

» ha szeretnéd megtanulni, hogyan készítheted a posztjaidat saját magad, egyszerűen, ahelyett, hogy grafikust vagy marketingest alkalmaznál

» ha profi és igényes social media oldalakra vágysz

» ha nem riadsz vissza attól, hogy magad menedzseld a közösségi oldalaidat

» ha maximalista vagy a megjelenéseid tekintetében

Tudtad?

A social media posztjaid, hirdetéseid sikerességének kulcsa a kép!

Elsőként vizuálisan kell felkeltened az érdeklődést ahhoz, hogy el is olvassák azt, amit mondani szeretnél! Ezért kiemelten fontos, hogy a közösségi média felületeiden a megfelelő képi elemeket használd.

Online képszerkesztés oktatásunkon 2 óra alatt megmutatjuk, hogyan készíthetsz Te is olyan posztokat, melyek megragadják a célcsoportod figyelmét. Elsősorban Photoshop programban zajlik az oktatás, de az aktuális trendek szerinti képszerkesztő alkalmazások rövid áttekintésére is sort kerítünk.

Kiegészítő szolgáltatásunk

Engedd meg, hogy segítsünk, hogy közösségi média felületeid robbanásszerű fejlődést hozzanak vállalkozásod életébe. A sikeres arculat kulcsa az egységes, egyedi, felismerhető design, amiről könnyen beazonosíthatnak Vendégeid.

Bízd ezt a profikra!

Kiegészítő szolgáltatásunk keretében elkészítünk neked egy Facebook és Instagram poszt sablon designt, amivel igazán sikeres lehetsz, miután megmutattunk minden praktikát, hogyan szerkesztheted azt Te magad!

A szolgáltatás ára:

39 990 Ft helyett 19 990 Ft

AZ ELSŐ 3 JELENTKEZŐNEK!

Kiegészítő Facebook poszt sablon + 6 000 Ft

Kiegészítő Instagram poszt sablon + 6 000Ft

Kiegészítő Facebook és Instagram poszt sablon + 10 000 Ft

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Fontos! Oktatásunkon elsősorban a Photoshop programot használjuk, ezért kérünk, hogy az időpont egyeztetés előtt gondoskodj róla, hogy a program telepítve legyen, és helyesen fusson az általad használt eszközön. Ha segítségre van szükséged ezzel kapcsolatban, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az agnes@beautymarketingexperts.hu e-mail címen.

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.

További információk

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen