fbpx

Privát marketing oktatás

Jelentkezz Privát marketing oktatásunkra, és mi 6 óra alatt, mindent megtanítunk Neked, amit tudnod kell az online marketing eszközökről!

Privát marketing oktatásunk keretében kizárólag rád koncentrálunk!

R

Bármilyen marketing, vagy szalon management problémával állsz szemben, mi segítünk megoldást találni rá!

&

Ha csak úgy érzed megrekedtél egy szinten, és szeretnél továbblépni, vállalkozásodat egy magasabb szintre emelni, ebben is tudnunk segíteni!

Mi nem csak egy megoldást nyújtunk a problémádra, ami csak 1-2 hónapig működik, mint a megszokott ügynökségi projektek esetében. Privát marketing oktatásunk keretében együtt nézzük át a lehetőségeidet, és segítünk Neked átlátni a felmerülő kérdéseidre lehetséges megoldásokat. Megtanítjuk, hogyan alkalmazd helyesen a marketing eszközöket, és megtanulhatsz egy proaktív gondolkodásmódot, aminek segítségével a következő problémát Te magad is képes leszel megoldani.

Az oktatás menete:

u

Mielőtt találkoznánk, előre egyeztetünk a pontos problémádról, felderítjük kitűzött céljaidat.

l

A megbeszélt időpont előtt még egy kérdőívet is küldünk Neked, hogy a lehető legrészletesebben tudjunk készülni a találkozásunkra.

Mi felkészülünk minden számodra hasznos információval, így a tanácsadás napján, Te már egy konkrét tervet láthatsz céljaid eléréséhez.

6 óra alatt átbeszéljük a problémádat és a megoldásokat.

Mi tudjuk mennyire elfoglalt vagy, ezért kialakítottunk Neked egy nagyon rugalmas szolgáltatást, amit bárhol és bármikor igénybe vehetsz, szoros napirendedhez igazíthatsz, így nem kell lemondanod semmiről, és Te is profiként kezelheted az online marketing eszközöket!

OKTATÁS HELYSZÍNE:

A helyszínt Te választod!

Hogy ezzel is segítsünk, a tanácsadás helyszíne rugalmas, így a számodra legkényelmesebb helyszínt választhatod!

}

OKTATÁS IDŐPONTJA:

Egyeztetés szerint.

OKTATÁS ÁRA:

50.000 Ft

A jegy ára a következőket tartalmazza:

R

Ebédszünetben szendvicsek, frissítők, kávé fogyasztása

R
Oklevél
R

20% kedvezmény kupon a Beauty Marketing Experts oktatásaira és szolgáltatásaira

Az oktatás időtartama 6 óra

Hozd el a csapatod!

Ha szalont vezetsz, Te is jól tudod, hogy a feladatokat meg kell osztani ahhoz, hogy igazán hatékony legyen a szalon management. Ezért mi csapatodra is gondoltunk! Hozd el egész szalon csapatod, hogy Őket is megtaníthassuk, és így később ugyanolyan ügyesen tudjanak Neked segíteni!

 

OKTATÁS ÁRA:

12.000 Ft

A jegy ára a következőket tartalmazza:

R

Ebédszünetben szendvicsek, frissítők, kávé fogyasztása

R

Oklevél

R

20% kedvezmény kupon a Beauty Marketing Experts oktatásaira és szolgáltatásaira

R
200.000 Ft értékű SEYO vásárlási utalvány
R
50% kupon egy SEYO kezelés kipróbálására

SEYO VIP partnereink számára az oktatás ára:

8.000 Ft

Előregisztrációs jegy:

10.000 Ft

(május 20.-ig)

Visszajelzés privát konzultációnkról:

Herendiné Asztalos Andrea – szalonvezető

„Tényleg szuper volt, de ennek fontos feltétele, hogy az általa adott kérdésekre nagyon részletesen kapjon választ. Így már előre összeírt tanácsokkal, felkészült ötetekkel jött és nem az ismerkedéssel ment el az idő.

Készüljetek fel, kíméletlenül megmondja az igazat jóról és rosszról egyaránt. Én ennek nagyon örültem, egyrészt a dicséreteknek, hogy mi minden jó, de a negatív észrevételeknek is, mert ebből lehet tanulni, építkezni.

Mi belülről látjuk a vállalkozásunkat, már észre sem veszünk a hibákat. Egy embernek, aki először lát , hall, tapasztal dolgokat, azonnal szemet szúr a hiba. Ezért nagyon örülni kell egy megjegyzésnek – „hiba-feltárásnak” – legyen az Szandra, legyen az vendég, legyen az egy ismerős….

Olyan kérdéseket is érintettünk, amelyek nem szorosan a témához kapcsolódtak, bár egy szalon életéhez hozzátartozik. Én már elég sokat foglalkoztam online marketinggel, de ő egész más megközelítésből látja és láttatja a dolgokat. Olyan ötletekre hívta fel a figyelmemet, amelyeket soha sehol nem hallottam.

Tehát összefoglalva, ha olyan segítséget kerestek, aki az üzlet előre vitelében, az üzlet marketingjében segíteni tud, mindenképp Szandrát keressétek! Kozmetikus volt, tehát pontosan ismeri a szakmát, óriási szépségipari marketing tapasztalata van, és főleg új ötletei!! Kimondottan a mi szakmánk specifikusa, és higgyétek el ez egy óriási előny a többi „általános! marketingessel szemben 😊😊….. én tudom, volt tapasztalatom néhánnyal.”

További információk

Hétköznapokon H-P: 10.00-17.00-ig a  06 70 595 1422-es telefonszámon

info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Időpontfoglalás Privát marketing oktatásra

  • YYYY slash MM slash DD
  • :