fbpx

Prémium szolgáltatás
értékesítés tréning

Az Innoshine Kft. és a Beauty Marketing Experts egy olyan tréninget hoz el a hazai kozmetikusoknak, amin eddig még sehol nem vehettél részt! Kifejezetten kozmetikusok számára összeállított, interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükkjeinket.
R
Szeretnél szalonodban prémium szolgáltatásokat bevezetni?
R
Vagy szeretnéd, ha már meglévő prémium szolgáltatásaidra nagyobb lenne a kereslet, de nem ismered a leghatékonyabb értékesítési módszereket?
R
Nem tudod, mik azok a trükkök, praktikák, melyek segítségével még a nehezen meggyőzhető vendégeknél is garantált a siker?
R
Szeretnéd maximalizálni a bevételeidet?
Ha a fenti állítások közül a legtöbb igaz Rád, akkor látogass el Prémium szolgáltatás értékesítés tréningünkre, és mi mindenre megtanítunk téged, ami ahhoz szükséges, hogy kihozd vállalkozásodból a maximumot!
A magas árkategóriás, prémium termékek és szolgáltatások értékesítése nem nehezebb, mint bármely más szolgáltatás értékesítés, ha a megfelelő technikákat alkalmazzuk! A képzés célja, hogy elsajátítsátok ezeket a módszereket.
Ha az általunk oktatott technikákat alkalmazod, mindegy, hogy hol van a szalonod – vidéken, nagyvárosban vagy akár a házatok aljában- , Te is igazi prémium szolgáltatóvá válhatsz!
Támogató partnereink:
Innoshape Kft.
SEYO TDA
Az előadó személyes üzenete:

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és sajnos azt látom, hogy mindannyian prémium vendégkört szeretnétek, de nem tudjátok, hogyan…Tapasztalatom szerint nincs olyan drága szolgáltatás, amit ne lehetne eladni, ha a megfelelő vendégkört célozzuk meg. Számtalan példát tudok hozni arra is, hogy valójában az sem számít, hogy hol található a szalonod, van-e átmenő forgalom vagy kik laknak közvetlenül körülötte…
Az évek során dolgoztam együtt sok milliós árbevételű és egészen pici, egyszemélyes szalonokkal is, és hidd el, minden esetre van megoldás 😊 Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a vállalkozásodból, akkor várlak szeretettel június 2-án!”

A képzés fő témái:
Prémium vendégkör, vagyis az „A” vendég bevonzása
Hogyan érd el a célközönséged?
Hogyan alakítsd át vendégkörödet prémium vendégkörré?
Bizalomépítési trükkök
Garantált módszerek a bevételeid megduplázására
Árazási tippek, avagy miért ne féljünk elkérni a magasabb árat?
y
Személyiségtípusok és kommunikációs stratégiák
Extra marketing tippek nyárra 😊
A szervezőkről:
 Beauty Marketing Experts
A marketingesekből, grafikusokból, trénerekből és volt szalon managerekből álló csapat – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek) nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén. Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek, így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.
 Innoshape Kft.

Az Innoshape Kft. 2009 óta segíti a kozmetikusokat, bőrgyógyászokat, és más, szépségkezelésekkel foglalkozó szalonokat a legmodernebb szépségtechnikai gépek forgalmazásával. A cégnek már majdnem egy évtizedes tapasztalata van már prémium szolgáltatások bevezetésében és mindent tudnak arról, mitől lesz sikeres egy üzleti beruházás.
Az Innoshine Anti-aging referenciaszalonjuk Budán, a MediLine Egészségházban található.

Vegyél részt június 2-án megrendezésre kerülő Prémium szolgáltatás értékesítés oktatásunkon, és sajátítsd el a prémium termékek és szolgáltatások értékesítésének speciális módszereit! Mi minden szükséges tudást, tippet és praktikát megtanítunk Neked, ami a vállalkozásodat még sikeresebbé teszi!

OKTATÁS HELYSZÍNE:

Mediline Egészségház
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 32-34.

}

OKTATÁS IDŐPONTJA:

június 2.
10.00 – 18.00

OKTATÁS ÁRA:

12.000 Ft
A jegy ára a következőket tartalmazza:
R
Ebédszünetben szendvicsek, frissítők, kávé fogyasztása
R
Oklevél
R
20% kedvezmény kupon a Beauty Marketing Experts oktatásaira és szolgáltatásaira
R
200.000 Ft értékű SEYO vásárlási utalvány
R
50% kupon egy SEYO kezelés kipróbálására

SEYO VIP partnereink számára az oktatás ára:

8.000 Ft

Előregisztrációs jegy:

10.000 Ft

(május 20.-ig)

OKTATÁS ÁRA:

12.000 Ft
A jegy ára a következőket tartalmazza:
R
Ebédszünetben szendvicsek, frissítők, kávé fogyasztása
R
Oklevél
R
20% kedvezmény kupon a Beauty Marketing Experts oktatásaira és szolgáltatásaira
R
200.000 Ft értékű SEYO vásárlási utalvány
R
50% kupon egy SEYO kezelés kipróbálására

SEYO VIP partnereink számára az oktatás ára:

8.000 Ft

Előregisztrációs jegy:

10.000 Ft

(május 20.-ig)

A résztvevők között kisorsolásra kerül egy 1 hetes gépbérlési jog a SEYO támogatásával, és egy 3 hónapos teljes körű marketing csomag a Beauty Marketing Experts jóvoltából.

Prémium szolgáltatás értékesítés tréningünket olyan kozmetikusok számára állítottuk össze, akik szeretnének magas árkategóriás, prémium szolgáltatásokat bevezetni szalonjukba, vagy szeretnék már meglévő prémium szolgáltatásaikat felpezsdíteni.

További információk

Hétköznapokon H-P: 10.00-17.00-ig a  06 70 595 1422-es telefonszámon

info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

Prémium szolgáltatás tréning

10 + 1 =