fbpx

Online konzultáció

Ha szeretnél egy saját marketing coach-ot, aki havi rendszerességgel megtanít arra, hogyan használd ki, és fordítsd előnyödre a szalon marketing eszközöket, vagy csak szeretnél profi és megbízható választ kapni az éppen felmerülő marketing kérdéseidre, válaszd Online tanácsadásunkat.

Mi tudjuk mennyire elfoglalt vagy, ezért kialakítottunk Neked egy nagyon rugalmas szolgáltatást, amit bárhol és bármikor igénybe vehetsz, szoros napirendedhez igazíthatsz, így nem kell lemondanod semmiről, és Te is profiként kezelheted beauty marketing, és szalon management ügyeidet!

Legyen szó akár egy-egy alkalmi, felmerülő kérdésről, vagy havi szalon marketing coach szolgáltatásról, online tanácsadásunk keretében minden kérdésed megválaszolásra kerülhet!

Szeretnél a vállalkozásodon is dolgozni, nem csak a vállalkozásodban? Szeretnél fejlődni, és kiemelkedni a versenytársak közül, de a naptárad állandóan be van táblázva, és nem marad időd az önfejlesztésre?

Az első lépést már megtetted azzal, hogy felismerted, mennyire fontos időt és energiát szentelned vállalkozásod fejlesztésére!

Hogyan zajlik az Online tanácsadás?

 

Zoom-on

Amennyiben nem rendelkezel még Zoom fiókkal, segítünk annak beállításaiban.

A szolgáltatás ára:

 

60 perc: 20.000 Ft

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően foglalj időpontot a megrendelt szolgáltatásra itt! (A foglalás elfogadásánál ellenőrizzük a kifizetésed.)

Időpontfoglalás

Az online konzultációkra szerdai napokon kerül sor.

Időpontfoglalásra a fizetést követően a BWNET rendszerében, IDE kattintva van lehetőség.