fbpx

VIP oktatás a sikeres szalonvezetésről

Oktatás

Vésd a naptáradba:

2022. július 11.

Szalonvezetőként úgy érzed több van vállalkozásodba? Nagyban gondolkodsz, és ehhez több munkatársra lesz szükséged, de nem tudod hogyan vágj bele?

Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, mi kell egy igazán sikeres szalon vezetéséhez?

Ha akármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor ott a helyed július 11-i oktatásunkon, ami kifejezetten nagyobb csapatban dolgozó szalonvezetőknek szól, illetve azoknak, akik szalonbővítést terveznek. Egy olyan oktatást hoztunk el a szépségipari szakembereknek, amihez hasonlón még biztosan nem vettél részt. Hozd ki vállalkozásodból a maximumot, amihez mi hasznos tippekkel látunk el.

A helyek 50%-a már elkelt! Szóval, siess, ha nem szeretnél lemaradni az oktatásról!
Június 30-ig mindössze 10.000 Ft!

Ismerj meg minket!

Az oktatók

Barna Alexandra

Beauty Experts Fodrászat és Beauty Marketing Experts

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Vállalkozásom, a Beauty Marketing Experts évek óta azt tanítja az ügyfeleknek, hogy a jó marketing mindössze félsiker, hiszen az igazán sikeres szépségszalonhoz elengedhetetlen a minőségi szolgáltatásnyújtás és a maximális vendégélmény kiszolgálása. Szerettem volna a gyakorlatban is megmutatni saját szalonom révén, hogy a jó marketingstartégiát színvonalas szolgáltatásokkal társítva nagyszerű sikereket lehet elérni. Így született meg a Beauty Experts Fodrászat a belváros szívében. Ám itt nem áll meg a munka! Ahhoz, hogy a siker jöjjön szükség van arra, hogy merjünk újratervezni, mindig legyen valami új ötlet, és sose elégedj meg azzal, ami jelenleg van. Szalonomban is pontosan erre törekszem. Hosszú még az út a kitűzött célokig, de folyamatos fejlődéssel és elkötelezettséggel, hiszem, hogy bármi megvalósítható.”

Bakos Attila

Wings Beauty Szalon 

„Minden azzal kezdődött, hogy Budapestre költöztem kertészmérnöki tanulmányaim miatt. De közben rájöttem, hogy nem ez az én igazi hivatásom. Elkezdtem értékesítőként dolgozni, amiért így utólag visszagondolva nagyon hálás vagyok, hiszen megtanultam a kommunikáció csínját-bínját. Márpedig szalonvezetőként nem árt, ha a kommunikáció gördülékeny. Egy nap aztán egy szoláriumban jártam, és elgondolkodtatott, hogyan is lehet egy szoláriumot üzemeltetni. Az elkövetkezendő pár napban megírtam ehhez egy üzleti tervet, aminek a megvalósításához neki is láttam. Egy szuper üzlethelyiséget találtam, de sajnos nem volt pénzem a berendezésekre, a gépekre és a többi… Hogyan tovább? Ekkor szerencsémre, találtam egy olyan kozmetikust, aki minden munkához szükséges eszközzel rendelkezett, így csak hirdetni kellett a szolgáltatást. Gyakorlatilag így indult a szalon, és szoláriumból végül szépségszalon lett. Az első vendégeket kuponozással szereztük, majd innen fejlődött tovább marketing tevékenységünk. Az elmúlt 9 évben több mint 45 000 időpontot szolgáltunk ki, ami valami hihetetlen szám. Amikor belekezdtem ebbe az egész projektbe, nem gondoltam volna, hogy ilyen sikerekre tudunk szert tenni. Hiába kezdtem nagyon fiatalon a szalonvezetést, de nyitott voltam, és mertem segítséget kérni, ami elengedhetetlen a sikerhez.”

Erről lesz szó az oktatáson…

 Vezetői attitűd, a szalon a Te kivetülésed

 Delegálás és következetesség, hogy a feladat el legyen végezve

 Gyenge láncszemek a szalonban – A bizalomépítés ereje

Kiválasztás – Többszörözd meg önmagad

Work smarter, live better: Ne dolgozz többet, dolgozz a JÓ FELADATON

 Nem szeretnéd, ha vállalkozásod csak egy lenne a sok szépségszalon közül? Megmutatjuk, hogyan tűnhetsz ki a tömegből, és mit tehetsz te ezért szalonvezetőként.

Felemészt a sok-sok munka, ami a szalon vezetését illeti? Megmutatjuk, hogyan koordináld a szalont úgy, hogy sikeres legyen, és téged se őröljön fel a sok munka!

Kíváncsi vagy, mi kell ma egy sikeres szalonhoz? Hogyan nyerd meg a vendégeket? Számtalan szalonvezetési ötlettel, trükkel segítjük a még sikeresebb munkát.

Nincsen felesleg beszéd, csak a lényeg, amit akár azonnal hasznosítani is tudsz.

VIP oktatás a sikeres szalonvezetésről

Mikor?

Július 11.

Hol?

Az oktatás Budapesten, könnyen megközelíthető helyszínen lesz. A pontos helyszínnel hamarosan jelentkezünk.

Hány résztvevő?

Maximum 20 fő tud részt venni az oktatáson, de a helyek 50%-a már elkelt.

Mivel várunk?

Az oktatás időtartama alatt üdítővel és szendvicsekkel várunk, amit a feltüntetett ár tartalmaz.

Lássuk a piszkos anyagiakat!

A VIP oktatás a sikeres szalonvezetésről mindössze 10.000 Ft, de csak június 30-ig! Ezután teljes áron tudod már csak megvásárolni az oktatást 15.000 Ft-ért.

Siess, hiszen a helyek 50%-a már megtelt! Ugye, te sem szeretnél lemaradni erről az egyszeri lehetőségről?

Még mindig hezitálsz? 

Ne tedd! Mutatjuk miért érdemes részt venned:

Valóban működő tippekkel és trükkökkel gyarapítod tudásod.

Egy egyszeri alkalom, amire máskor nem lesz lehetőséged. Ráadásul egy kis létszámú oktatás, ezáltal sokkal személyesebb, közvetlenebb.

Sokkal komplexebben (egészen más szemmel) látod majd a szalont az oktatást követően.

Segítünk a rendszerezésben, így jobban átlátod majd a szalon működését.

Előrébb fogsz járni, mint versenytársaid.

És még:

Kevesebb stressz, több profit

hatékony időgazdálkodás

építkezés a siker felé

Sikeres, virágzó szalont szeretnél?

Mire vársz még?

Jelentkezz a sikeres szalonvezetésről szóló VIP oktatásra, és vidd sikerre szalonod!

További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen