fbpx

VIP oktatás a sikeres szalonvezetésről

10 000 Ft

Szalonvezetőként úgy érzed több van vállalkozásodba? Nagyban gondolkodsz, és ehhez több munkatársra lesz szükséged, de nem tudod hogyan vágj bele? Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, mi kell egy igazán sikeres szalon vezetéséhez?

Cikkszám: VIP-OKTATAS Kategória:

Leírás

Szalonvezetőként úgy érzed több van vállalkozásodba? Nagyban gondolkodsz, és ehhez több munkatársra lesz szükséged, de nem tudod hogyan vágj bele?
Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, mi kell egy igazán sikeres szalon vezetéséhez?
Ha akármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor ott a helyed július 11-i oktatásunkon, ami kifejezetten nagyobb csapatban dolgozó szalonvezetőknek szól, illetve azoknak, akik szalonbővítést terveznek. Egy olyan oktatást hoztunk el a szépségipari szakembereknek, amihez hasonlón még biztosan nem vettél részt. Hozd ki vállalkozásodból a maximumot, amihez mi hasznos tippekkel látunk el.

További információért kattints!

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.