fbpx

Marketing stratégia és tervezés

A privát makreting tanácsadások esszenciája workshop formájában

Az oktatás Zoom meeting formájában kerül megrendezésre

„Óriási segítség volt Nekem az üzleti stratégia tervezés kurzus. Kicsit elapadt a lelkesedésem mostanában és megkaptam azt a mondatot, ami ki is hozott ebből az állapotból . Mostanában csak az üzlet céljaival foglalkoztam, a személyes céljaimat háttérbe szorítottam.  Ahhoz, hogy a maximumot tudjam adni, a saját “elemeimet”is tölteni kell.  A stratégia felépítésének és kivitelezésének végrehajtására is megkaptam a válaszokat és a feladatokat. Így még hatékonyabban tudok haladni minden téren a céljaim felé.”

Kosztáczky Tímea

„Köszönöm szépen, hogy részt vehettem a mai oktatáson, szuper jó téma, hasznos, remek előadás volt mint mindig. Marketing stratégia és tervezés tanácsadásra először privát formában 2018. decemberében ültünk össze Szandrával. Több oldal jegyzetelés után megkaptam a következő évi iránymutatást. Konkrét, meghatározott tervekkel, egész más szemszögből láthattam a vállalkozásomat. 2021 februárjában ismét a legjobbkor jött ez a online oktatási lehetőség. Évkezdet, tervek, feladatok, inspirációk. Stratégiailag a legjobban felépített kérdőív, és annak lépésről-lépésre történő elemzése igazi esszencia év elején a tervezésben. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a típusú képzést, privát tanácsadást. Nélküle nem tud működni egy jól felépített vállalkozás. Köszönöm a lehetőséget, önzetlenséged kedves Szandra!”

Polyák Mónika, kozmetikus mester, szalon tulajdonos

„Köszönöm a mai napi workshop-ot! Alexandra nagyon sok értékes anyagot , tapasztalatot osztott meg a mai nap folyamán. Hasznos tanácsokkal látott el bennünket, résztvevőket. Sok új dologra világított rá. Most rajtunk múlik hogy alkalmazzuk a hallatottak. Köszönöm és további sok sikert és együttműködést kívánok!”

Rosalie Daftson

„Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem a Privát marketing tanácsadás esszenciája oktatásodon. Hihetetlen, hogy mi szépségszakmában dolgozók, akik mellesleg nem mindig rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel marketing szempontból rendelkeznünk kellene, általad igazán sikeressé válhatunk és megteremthetjük magunknak azt a munkalégkört, amelyben igazán létezni szeretnénk. Rengeteg információval gazdagodtam, tisztán, érthetően kaptam meg tőled minden olyan ötletet, amely tudom, ha megfogadom, akkor csakis előre fog vinni, hiszen minden szavadból sugárzik az a profizmus, tudatosság, amellyel a munkádat végzed és melyet kételyek nélkül érdemes követni. Köszönöm mégegyszer!”

Szabó Éva Anita Frézia szalon - Nagyszalonta

„Ez volt az első alkalom, hogy részt vettem Szandra kurzusán, de biztosan nem az utolsó. Fantasztikus volt, érthető, hasznos – nagyon sok mindent át fogunk tudni ültetni a mindennapokba! Köszönöm szèpen 🙂 „

Miskolczi Dóra

Privát marketing tanácsadásunk évek óta a legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartozik, cégünk indulása óta több mint 100 tanácsadást tartottunk. Szerettük volna átadni az ott elhangzottakat, így született meg a Marketing stratégia és tervezés – a privát marketing tanácsadások esszenciája workshop.

Neked ajánljuk ha

» szeretnéd saját magad elkészíteni 2021-es marketing stratégiádat

 

» valóban működő módszerekkel segítenéd szalonod fejlődését
» szeretnéd tudni, mik azok a feladatok, amiket mindenképp el kell végezni a siker érdekében
» szeretnél a saját marketingesed lenni

Mitől különleges ez a workshop?

Segítségével kézhez kapsz egy olyan marketing stratégia tervezési segédletet, melynek segítségével saját éves marketing tervedet is el tudod majd készíteni!

Látni fogod, mit is jelent pontosan a stratégiai tervezést, milyen eszközöket és elemeket kell figyelembe venni.

Légy saját marketingesed, és tervezd meg a 2021-es marketing stratégiádat! Mi minden segítséget biztosítunk, hogy ez könnyedén sikerüljön!

könnyedén hasznosítható technikák
működő stratégia
eredményes módszerek
lehetőség az éves marketing terv elkészítésére

Az oktatás ára:

10.000 Ft

Időpont:

2021.03.07.
09.00-16.00

Sok olyan dolog hangzik el egy privát tanácsadáson, ami mindenkinek hasznára lehet. Részletesen átbeszéljük, mi az, amire Neked, mint szakembernek szükséged van ahhoz, hogy szalonod igazán sikeres legyen, illetve mik azok a tényezők, amelyek a sikered útjában állnak.

 

Oktatásunkon lépésről lépésre ismerheted meg a marketing stratégiai trervezés minden fontos lépését, megtudhatod, Szandra hogyan épít fel egy ilyen tanácsadást, mi alapján építi fel ügyfelei marketing stratégiáját.

 

„Soha nem beszéltünk előtte, mégis hip-hop átlátta néhány mondatból a helyzetemet, és pár perc után rá is tértünk a megoldás folyamatára. 1 óra önmagában nem egy hosszú idő, mégis annyi hasznos információt és ötletet adott át, hogy egy egynapos tanfolyamnak tűnt legalább! 🙂 Mindent abszolút érthetően, nem maradt bennem semmi kérdőjel, mert közben amiket összeírtam kérdéseket, sokra csak úgy jött a válasz.”
Készítsd el 2021-es marketing stratégiádat, és légy a saját marketingesed!

Miről lesz szó a workshopon?

» marketing stratégia tervezés lépésről lépésre

 

» mire figyelj, és milyen hibákat ne kövess el ha marketing tervet készítesz
» Szandra legfontosabb irányelvei, melyre minden tanácsadását felépíti
» tippek és trükkök melyekkel megkönnyítheted a marketing terv elkészítését
Oktató
Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Vásárolj 10 alkalmas bérletet oktatásinkra, és vegyél részt képzéseinken
kedvezményes áron! Ráadásként egy szuper ajándékkal is meglepünk!
10 alkalmas bérletünk 2021-es oktatásink bármelyikére felhasználható, rajtad áll, melyikre szeretnéd beváltani.
Képzéseink ára általában 10.000 és 15.000 Ft között van, így
a bérlet vásárlásával akár

 

%

-ot is spórolhatsz!

A bérlet átruházható, így akár kolléganőddel is meg tudod osztani. Ha Neked nem alkalmas az oktatás időpontja,
Ő viszont szeretne eljönni, a bérlet megosztásával erre is lehetőségetek van! Sőt, akár többen is felhasználhattok egy bérletet!

A 10 alkalmas bérlet ára 80.000 Ft

Minden 10 alkalmas bérlet mellé ajándékba adunk 1 db 1 órás online konzultációt!
Amennyiben egy bérletet többen is használtok, a konzultáció időtartama a következőképpen módosul:

1 fő esetén: 60 perc
2 fő esetén 2 x 30 perc
3 fő esetén: 3 x 20 perc
4 fő esetén: 4 x 15 perc

A Zoom mentinghez szükséges csatlakozási linket az oktatást megelőző napon küldjük el a résztvevőknek. Ha esetleg nem ismered, vagy nem használtad még a Zoom alkalmazást, ne aggódj, mindenben segítünk! 🙂

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés
Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.
2. lépés
A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.
3. lépés
Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!
A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.
További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen