fbpx

Marketing stratégia és tervezés – A privát tanácsadások esszenciája workshop formájában

12 700 Ft

Oktatás felvétel

Cikkszám: MSTRAT Kategória:

Leírás

Privát marketing tanácsadásunk évek óta a legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartozik, cégünk indulása óta több mint 100 tanácsadást tartottunk. Szerettük volna átadni az ott elhangzottakat, így született meg a Marketing stratégia és tervezés – a privát marketing tanácsadások esszenciája workshop.

Mitől különleges ez a workshop?

Segítségével kézhez kapsz egy olyan marketing stratégia tervezési segédletet, melynek segítségével saját éves marketing tervedet is el tudod majd készíteni!

Látni fogod, mit is jelent pontosan a stratégiai tervezést, milyen eszközöket és elemeket kell figyelembe venni.

Légy saját marketingesed, és tervezd meg a marketing stratégiádat! Mi minden segítséget biztosítunk, hogy ez könnyedén sikerüljön!

Miről lesz szó a workshopon?

» marketing stratégia tervezés lépésről lépésre

» mire figyelj, és milyen hibákat ne kövess el ha marketing tervet készítesz

» Szandra legfontosabb irányelvei, melyre minden tanácsadását felépíti

» tippek és trükkök melyekkel megkönnyítheted a marketing terv elkészítésé
A Zoom mentinghez szükséges csatlakozási linket az oktatást megelőző napon küldjük el a résztvevőknek. Ha esetleg nem ismered, vagy nem használtad még a Zoom alkalmazást, ne aggódj, mindenben segítünk!

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.