fbpx

Google hirdetéskezelés

online workshop

Ismerd meg a Google ADS működését, és indíts profi és hatékony hirdetéseket szalonodnak!

A Google Ads a Facebook hirdetések mellett a második legfontosabb hirdetési eszköz, amit mindenkinek, aki marketinggel akar foglalkozni, és szeretne szalonjának több vendéget szerezni, kötelező lenne ismerni, és használni. Mégis, a legtöbb szépségipari szakember nem él a Google Ads nyújtotta előnyökkel… Pedig a Google Ads pontosan olyan könnyen megtanulható, és kezelhető, mint a Facebook hirdetéskezelő.

Online workshsopunkat neked ajánljuk, ha

» szeretnéd megtanulni a Google Ads hirdetések kezelését, indítását

 

» hatékonyan szeretnéd hirdetni szalonod

» nem riadsz vissza attól, hogy magad menedzseld a hirdetéseid

» a lehető leghatékonyabb eszközökkel vennéd fel a versenyt a konkurens szalonokkal szemben

Ne hagyd, hogy a hirdetésed elvesszen a tömegben!

Manapság már nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy nem hirdetünk. Egyszerűen muszáj, hiszen enélkül nem ismernek meg bennünket a potenciális vendégek. Ahhoz, hogy hirdetésed az első helyre kerüljön, ismerned kell néhány fontos lépést, amiket oktatásunkon részletesen megtanítunk Neked!

Megimsertetünk a Google Ads kattintásalapú világával, megmutatjuk, milyen, és mitől hatékony hirdetés, mi az, amire egy új hirdetés elindításakor figyelni kell.

egyszerű

költséghatékony

rövidtávon is eredményt hoz

kevés ráfordítással is eredményt hoz

2023.05.22.

10:00-13:00

10.000 Ft

ZOOM

Online workshopunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek saját weboldallal, vagy a közeljövőben szeretnének weboldalt készíttetni.

Miről lesz szó a workshopon?

» beállítások

 

» Google Ads használata

» mennyit érdemes egy hirdetésre költeni

» tippek és trükkök a mi tapasztalataink alapján

» melyik hirdetési felületet érdemes használni

» hogyan kerülj előre az organikus találati listán

Oktató

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Kicsit félve mentem a mai marketing képzésre. Ez egy olyan terület számomra, ami muszáj, de nem szeretem. Gondoltam végigszenvedem a napot, lesz ami lesz. Ezzel szemben Alexandra olyan zseniálisan összerakta a tanfolyam anyagát, hogy 10-től 18-ig fenntartotta a figyelmünket, kicsit sem volt száraz, sőt!!! Konkrét használható tippeket és javaslatokat adott a kezünkbe, amivel akár már holnaptól teljesen más nézőponttal és részemről életemben először lelkesen vetem bele magam a saját brand-em felépítésébe!!!Köszönöm!!!!

Forró Albert Mónika

Egy 1 napos Social Media gyakorlati képzésen vettem részt és nagyon tetszett! Sok újdonsággal szembesültem és most már hatékonyan fogok tudni hirdetni közösségi oldalakon. 😊

Nagy Lívia

Először vettem részt Szandra képzésén a fő témánk a Social Media témakör volt. Lenyűgöző odaadással tud tanítani. Számomra órási segítséget nyújtott, teljesen új szemléletben látom a Social Media felülete. Fogalmam nem volt hogy miként is kell eredményesen hirdetni, Szandrától mindezt elsajátíthatjuk. És sok más apró praktikával szembesített minket hogy miként is lehetünk eredményesebbek a vállalkozásunkban.

Igen is szükségünk van segítségre ha eredményes, trendi, sikeres vállalkozást szeretnénk létrehozni/fenntartani/magunk mögött latni. Szívből ajánlom a Beauty Marketing Experts mindenkinek, Barna Alexandra egy igazán profi szakember.

Már nagyon várom az újabb találkozást!

Heléna

Ez volt az első alkalom, hogy részt vettem Szandra kurzusán, de biztosan nem az utolsó. Fantasztikus volt, érthető, hasznos – nagyon sok mindent át fogunk tudni ültetni a mindennapokba! Köszönöm szèpen 🙂

Miskolczi Dóra

Most nagyon lelkes lettem. Szuper volt és érthető, a végén az ötletelés nagyon inspiráló volt és egymás után jöttek az ötleteim, hogy mit csinálok majd, már csak a kivitelezést kell gyakorolnom, amihez a tanultakat fel tudom használni. 

Nagyon szépen köszönöm.

László Tímea

Azért szeretek Szandra képzésein részt venni, mert minden social média újdonságot, szuper lehetőséget azonnal megoszt velünk. Így elsők között tudok csatlakozni a legjobb platformokhoz – jelen esetben a TikTok-hoz. Praktikus, megvalósítható ötletekben mindig kifogyhatatlan. 

Köszönöm, hogy részt vehetek a mindig fantasztikus energiát sugárzó kurzusaidon.

Polyák Mónika

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.

További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen