fbpx

Google hirdetéskezelés szalonoknak – online workshop

10 000 Ft

Időpont: 2023. május 22. 10:00-13:00

Cikkszám: GOOGLEOKTATAS02 Kategória:

Leírás

Ismerd meg a Google Ads működését és sajátítsd el a legfontosabb ismereteket! Kerülj fel a térképre!
Oktatásunk főbb témái:
» Technikai beállítások
»Helyi keresőszó optimalizálás: szerezz több vendéget a környékről!
» Google Hirdetés alapok

Kinek ajánljuk képzésünket? Mindenkinek, aki szeretné, ha a szalonját megtalálnák a potenciális vendégek a Google hálózatain. Ha még nem rendelkezel saját weboldallal, az sem probléma! Segítünk, hogyan hozd létre ingyenesen! Sajátítsd el azt a tudást, aminek a segítségével minimális ráfordítás mellett hatékonyan növelheted a forgalmadat! Váltsd valóra az álmod, légy igazi profi!

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

További információk

Időpont

2020. március 23. – online, 2020. március 29. – online