fbpx

Szeretnéd növelni bevételeidet az év eleji csendesebb hónapokban, de nem ismered a leghatékonyabb értékesítési módszereket? Nem tudod, mik azok a trükkök, praktikák, melyek segítségével még a nehezen meggyőzhető vendégeknél is garantált a siker? Szeretnéd maximalizálni a bevételeidet?

Ha a fenti állítások közül a legtöbb igaz Rád, akkor látogass el Évindító szalon marketing képzésünkre, és mi mindenre megtanítunk téged, ami ahhoz szükséges, hogy Belőled is tökéletes értékesítő váljon!

 

;

több mint 3000 elégedett szakember

2017 legújabb üzleti innovációja

speciálisan a szépségiparban dolgozóknak kifejlesztve

Magyarországon egyedülálló módon, csak nálunk elérhető a T.E.S. módszer! Ez az egyedülállóan hatékony stratégia az Egyesült Államok vezető kereskedelmi szakembereinek legújabb és legsikeresebb módszere, melynek segítségével rövid időn belül maximalizálhatod a bevételeidet. Kollégánk három hetes amerikai útja során sorra látogatta a legjobb fodrász, körmös és kozmetikai szalonokat, tréningeken és oktatásokon vett részt, hogy aztán olyan hasznos értékesítési tapasztalattal térhessen haza, ami Neked is hatalmas segítséget nyújt, hogy szalonodból, vállalkozásodból kihozhasd a legtöbbet!  

 

De mi is az a T.E.S.® 

módszer?

Az angol Trust (bizalom) Experience (élmény) Satisfaction (elégedettség) szavakból összeállított T.E.S. stratégia az ügyfelek elégedettségén alapul. Olyan technikákat foglal magába melyek segítségével úgy tudod növelni az eladásaidat, hogy az Vendéged nem teherként, rábeszélésként érzékeli. Másik fontos elem a T.E.S. módszernek a vendégpszichológia ismerete. A különböző típusú Vendégeknél különböző eladási technikákat kell alkalmazni. Van olyan típus, akit szinte azonnal meg lehet győzni a vásárlásról, de van olyan is, akinél ez a folyamat jóval hosszabb és nehézkesebb. Oktatásunkon megtanítjuk Neked azokat a praktikákat és fogásokat, melyek segítségével még a nehezen meggyőzhető vendéggel is sikerrel jársz majd! A tőlünk kapott tudás segítségével úgy fogsz tudni értékesíteni, hogy közben Vendéged nem érzi, hogy kényszerítenék a vásárlásra.

Oktatásunk főbb témái:

» Milyen egy jó értékesítő? » Hogyan értékesíts hatékonyan anélkül, hogy rábeszélnéd a Vendéged a vásárlásra? » Vendégpszichológia » Bizalomépítési trükkök » Garantált módszerek a bevételeid megduplázására

» 2018-as marketing terv

» Hogyan értékesíts hatékonyan anélkül, hogy rábeszélnéd Vendégedet a vásárlásra 

»  Vendégpszichológia

»  Bizalomépítési trükkök

» Garantált módszerek a bevételeid megduplázására

» Évindító Social media marketing tippek

» Profi Facebook marketing könnyedén

» Ingyenes marketing eszközök, amiket azonnal bevethetsz

Vegyél részt január 28-án megrendezésre kerülő Évindító szalon marketing képzésünkön, és válj profi értékesítővé, sajátítsd el az elsők között a T.E.S. módszert! Mi minden szükséges tudást, tippet és praktikát megtanítunk Neked, ami a vállalkozásodat még sikeresebbé teszi!

OKTATÁS HELYSZÍNE:

Mediterrán Hotel Budapest 1118.Budapest, Budaörsi út 20a.

 

OKTATÁS IDŐPONTJA:

2018.01.28. Vasárnap

10.00-16.00

OKTATÁS ÁRA:

Előregisztrációs jegy: január 01-ig:

15.000 Ft helyett 10.000 Ft

 

  További információk Hétköznapokon H-P: 10.00-17.00-ig a  06 70 595 1422-es telefonszámon info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen
 

Jelentkezem az Évindító szalon marketing képzésre