fbpx

Canva képszerkesztés és videó vágás iPhone-on és Androidon

online workshop

Tavaszi online oktatásunk felvétele

Canva képszerkesztés, valamint videó készítés workshopjaink mindig is legnépszerűbb oktatásaink közé tartoztak. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy egy különleges, „hibrid” Workshop keretein belül tanítjuk meg nektek a Canva képszerkesztő használatát, valamint az okostelefonnal történő videó vágás technikáját.

Neked ajánljuk,

 ha szeretnéd megtanulni, hogyan készítheted a posztjaidat saját magad, egyszerűen, ahelyett, hogy grafikust vagy marketingest alkalmaznál

 

ha profi és igényes képi, és videós tartalmakat szeretnél készíteni

ha szeretnéd kicsit jobban beleásni magad a képszerkesztés és videó vágás világába

ha maximalista vagy a megjelenéseid tekintetében

Egyszerű, mégis rendkívül sokoldalú

Nem véletlen, hogy a Canva képszerkesztő program ekkora népszerűségnek örvend. A használata egyszerű, bárki számára könnyedén megtanulható, és még ingyenes verziója is rengeteg lehetőséget nyújt.

A tréning után képes leszel gyönyörű, egységes és esztétikus kreatívokat készíteni szalonod közösségi oldalai számára, így emiatt NEM KELL majd külön grafikust vagy marketingest alkalmaznod.

 

Miért válaszd a Canva képszerkesztőt?

a képszerkesztő online, így nem kell külön alkalmazást letöltened

laptopról és telefonról egyaránt használható

egységes megjelenésű posztokat készíthetsz szalonod, vagy akár saját magad számára is

előfizetés nélkül is rengeteg funkcióját használhatod

Az oktatás felvétel ára:

11.000 Ft

Használd ki az okostelefonod nyújtotta lehetőségeket!

Ma már nincs szükség profi kamerára és operatőrökre ahhoz, hogy minőségi videó felvételeket készíthessünk. Mind iOS-re, mint pedig Androidra rengeteg videó készítő és vágó alkalmazás létezik, nem is beszélve a telefonokba épített kamerák kiváló minőségéről. 

Megtanítjuk Neked a videó vágás minden fontos lépését, hogy Te is profi  minőségű videókat készíthess szalonod számára!

Megmutatjuk, melyik programot érdemes használni ahhoz, hogy a lehető legszebb legyen a végeredmény, részletesen elmagyarázzuk a beállításokat, és lépésről lépésre megmutatjuk a videó vágás minden fontos mozdulatát.

Ne csak a képszerkesztésben legyél profi, legyél profi a videó vágásban is!

Miről lesz szó a workshopon?

Képszerkesztés alapjai:

» színek és betűtípusok használata

» pontos méretezés

 

» Hogyan kell grafikai anyagokat készíteni

» Canva extrák, amit csak nagyon kevesen ismernek

» Okostelefon alkalmazások, melyekkel profi minőségű videós anyagokat készíthetsz

» Videó vágás lépésről lépésre 

» videó vágás/feliratozás telefonon gyorsan, könnyen

» videó trükkök telefonnal a profi megjelenésért

Oktató

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Ponicsán Zsóka

Beauty Marketing Experts munkatársa, online marketing specialista

“2016-ban kezdtem el online marketinggel foglalkozni, ezalatt pedig ELTE marketing képzésén szereztem mesterdiplomát. Pályafutásom kezdete óta a Canva képszerkesztő a mindennapi munkám szerves része, hiszen eszköztárával szinte bármilyen elképzelést könnyen meg lehet valósítani. Az évek során összegyűjtött képszerkesztési tapasztalatom segítségével vezetlek el a Canva színes világába és megmutatom, hogy mire érdemes figyelned a tervezésnél, milyen trükkökkel tudsz igazán figyelemfelkeltő és kreatív képeket alkotni saját oldalaidra.”

Kovács Zágon

“Zágon éveket töltött el a filmiparban, egyedi látásmódjának és sok éves filmes tapasztalatának köszönhetően igazi profi segíti majd a résztvevőket. Zágon egyik legkedveltebb területe a mobilos filmkészítés, segítségével könnyedén megtanulhatod a legfontosabb és leghasznosabb beállításokat, megtudhatod, hogy melyik applikációt mire érdemes használnod, valamint bevezet majd a mobilos vágás rejtelmeibe is.”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.

További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen