fbpx

TikTok

amire minden szépségiparban dolgozó szakembernek szüksége van 

online workshop

Tavaszi online oktatásunk felvétele

Nem menekülhetünk tovább, a tik-tokra minden szépségiparban dolgozó szakembernek szüksége van!

Neked ajánljuk, ha

szeretnéd megtanulni a TikTok használatát gyakorlatban is

 

szeretnéd maximálisan kihasználni a TikTokban rejlő üzleti lehetőségeket
kíváncsi vagy milyen márkák használják és milyen módszerekkel
érdekel milyen korosztályokat tudsz megcélozni vele

Na de, mi is az a TikTok?

A TikTok az egyik leginnovatívabb és leggyorsabban fejlődő közösségi média alkalmazás. 15-30 másodperces kreatív zenés, szinkron, komédia vagy bemutató videókat nézhetünk és kreálhatunk néhány lépésben. A videók elérése és megjelenítése hatalmas a felhasználók milliós nagyságrendű száma miatt, éppen ezért, egyre több márka használja ezt a forradalmi eszközt vállalkozása izgalmas bemutatására. Attól pedig nem kell tartanunk hogy kifogyunk az ötletekből, hiszen inspirálódhatunk mások videóiból, valamint a TikTok fejlesztői is folyamatosan bővítik az eszköztárat videós effektekkel, animációkkal, videó szerkesztési lehetőségekkel, így tényleg csak a képzelet szabhat határt a tartalmaknak.

A TikTok videókkal egy sokkal izgalmasabb szemszögből mutathatod be vállalkozásodat!

Tévhitek a TikTokról

csak az idétlen videók generálnak nagy elérést és lesznek sikeresek
A TikTokot csak a tinik használják, üzleti célra nem való.

Szükségtelen, hiszen a célcsoportom a 30 + korosztályhoz tartozik.

Kreativitás hiányában nem lehet jól használni.

Miért érdemes már MOST elkezdened használni?

Az algoritmus egyelőre még segít új követőket szerezni, de ahogy az instagram esetében is, ez hamarosan meg fog szűnni itt is. Addig kezdd el használni, amíg könnyen tudsz követőkhöz jutni!

A TikTok nem csak a tinik világa! Az idősebb korosztály is aktív ezen a felületen, sőt, hónapról hónapra tolódik el a felhasználók átlag életkora, ezért érdemes itt is megragadni figyelmüket. 

Hatalmas ingyen reklámot jelent az, hogy a TikTok videókat az emberek
70 %-a más platformokon is megosztja. Ebből adódóan, gyorsabban és olcsóbban érhetsz el több felhasználót.

Nagyon egyszerűen lehet összekapcsolni Facebookkal, Instagrammal vagy akár webhelyünkkel is! A megosztott videók kiugróan magas elérést produkálnak.

Legyél TE az első aki nem csak használja, de JÓL is használja!

Az oktatás felvétel ára:

5000 Ft

Oktatásunkon megtanítjuk neked

hogyan használd ki a TikTokban rejlő üzleti potenciált céljaid elérésére, mind gyakorlati mind elméleti elemek segítségével.

A tréning után képes leszel a TikTok magabiztos használatára és saját rövid videók szerkesztésére. Ezeket alkalmazva pedig hatékonyan és gyorsan népszerűsítheted vállalkozásodat!

 TikTok kimeríthetetlen eszköztárával igazi élvezet lesz aktív maradni az online világban, ráadásul egy teljesen új szemszögből mutathatod be tevékenységedet!

 

Merülj el Te is a TikTok világában, és érd el közönséged kreatív rövid videókkal!

Miről lesz szó a workshopon?

A TikTok használata és működése gyakorlatiasan.

 

Üzleti lehetőségek a TikTokon, avagy hogyan népszerűsítsd vállalkozásodat?

Hogyan azonosítsd be és érd el saját releváns célcsoportodat

Tippek és trükkök melyekkel még sikeresebb lehetsz ezen a platformon.

“Azért szeretek Szandra képzésein részt venni, mert minden social média újdonságot, szuper lehetőséget azonnal megoszt velünk. Így elsők között tudok csatlakozni a legjobb platformokhoz – jelen esetben a TikTok-hoz. Praktikus, megvalósítható ötletekben mindig kifogyhatatlan. Köszönöm, hogy részt vehetek a mindig fantasztikus energiát sugárzó kurzusaidon.”

Polyák Mónika

Most nagyon lelkes lettem. Szuper volt és érthető, a végén az ötletelés nagyon inspiráló volt és egymás után jöttek az ötleteim, hogy mit csinálok majd, már csak a kivitelezést kell gyakorolnom, amihez a tanultakat fel tudom használni. Nagyon szépen köszönöm. 

László Tímea

Nagyon jó ötlet volt, hogy részt vettem a TikTok oktatáson. Részletesen megismertem, hogyan működik ez az alkalmazás, és hogyan segítheti a kozmetikai szalonom és szolgáltatásaim reklámját. Azóta aktívan foglalkozok  a TikTok profilom kialakításán, igyekszem inspirációt meríteni a többi felhasználótól. Sok rövid, kreatív videóbejátszás van a szépségszakmát illetően is, ki szeretném aknázni ezen lehetőségeket.  Szandra nagyon érthetően és lelkesítően tartja az előadásait, ez most is ugyanígy történt. Köszönöm, Szandra a hasznos infókat. A kedves kollegináknak pedig csak ajánlani tudom Szandrát is, és a TikTok használatát is. 

Petrovszki Tímea

Ez volt az első alkalom, hogy részt vettem Szandra kurzusán, de biztosan nem az utolsó. Fantasztikus volt, érthető, hasznos – nagyon sok mindent át fogunk tudni ültetni a mindennapokba! Köszönöm szèpen 🙂

Miskolczi Dóra

 

 

 

Oktató
Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés
Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.
2. lépés
A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.
3. lépés
Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!
A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.
További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen