fbpx

Instagram csomag szalonoknak

19 100 Ft

Gyönyörű és profi Instagram Feed tervezés ajándékokkal!

Cikkszám: BRAIN01 Kategóriák: ,

Leírás

Ha örök mumus az Instagram…

Akkor legújabb szolgáltatás- és termékcsomagunkat Neked találtuk ki! 🙂 Tudj meg mindent, ami a sikeres Instagram oldalak kezeléséhez kell!

Nem vagy elég kreatív, hogy olyan gyönyörű Feed-et tervezz magadnak, amit a legjobbaknál láttál? Mi ezt is levesszük a válladról!

Egyedi Instagram Feed tervezés

A tervezést megelőzően küldünk egy részletes kérdőívet, ami alapján elkészítjük álmaid Instagram feed-jét. A kérdőív alapján tudni fogjuk, mivel foglalkozol, ki a célközönséged, milyen színek, hangulatok tetszenek neked a legjobban.

Mi fogsz kapni a tervezés végén?

Egy Canva szerkesztő file-t küldünk, amiben minden poszt típus előre el van készítve, neked már csak a képeket kell majd benne cserélgetned. Ezen kívül pedig készítünk egy látványtervet, amin 12 posztot láthatsz rácsos elrendezésben, és segítünk, hogy milyen sorrendben és mikor érdemes posztolnod ahhoz, hogy a látvány mindig egységes és harmonikus legyen.

Nem értesz a Canva képszerkesztőhöz? Ez sem gond! A tervezés mellé ajándékba adjuk online képszerkesztés tréningünket, amivel könnyedén megtanulhatod a program használatát és sok egyéb grafikai tippet és trükköt is mutatunk!

További ajándékaink a csomagban:

  • Profi Instagram kezelés online tréning felvétel
  • Instagram Ebook és gyakorlati kézikönyv

Az ajándékok értéke: 9000 Ft

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

Érdekelhetnek még…