fbpx

SZALONMENEDZSMENT
MENTORCSOMAG

 Menedzseld szalonod életét könnyen, átláthatóan!

Egyéni vállalkozóként, szalontulajdonosként sokszor érezheted átláthatatlannak a szalon mindennapi életével kapcsolatos teendőket, feladatokat. 

Tudjuk, hogy sokszor nehéz mindent egy kézben tartani, a mindennapi pörgésben néha túl sok az információ. Éppen ezért szeretnénk segíteni, és levenni a terhek egy részét a válladról. 

A Beauty Marketing Experts és a Beauty World Net együttműködése által találtunk is Neked egy megoldást!

A visszajelzéseitek alapján azt tapasztaltuk, hogy az időpontfoglalás leegyszerűsítése és az adminisztrációs folyamatok hatékonyságának növelése a szalonban sokszor kérdés nálatok. 

Szeretnénk nektek megmutatni, hogyan tudjátok megkönnyíteni a mindennapjaitokat, hogyan tudjátok az adminisztratív folyamatokat hatékonyabbá és gyorsabbá tenni, egy online naptárral, ami helyettetek dolgozik!

Közös célunk a szalonvezetőket, vállalkozókat a tudatos vállalkozóvá válásra ösztönözni, és megkönnyíteni a napi munkafolyamatokat.

Mi is a BWnet?

A BWnet az egyetlen olyan időpontfoglaló program, ami kifejezetten szépségszalonokra és a szépségiparban tevékenykedő vállalkozókra specializálódott, és olyan – kifejezetten a szépségiparban dolgozó szakemberek igényeire kifejlesztett – funkciókkal bír, amelyek sokkal többé teszik, mint egyszerű online időpontfoglaló program.

Online naptár, ami helyetted dolgozik!

A BWnet online időpontfoglaló program megkönnyíti az életed, hiszen ez a naptár helyetted dolgozik, Te pedig az egyeztetések és az időpontok adminisztrációja helyett értékes időt takaríthatsz meg! Nem kell többé a foglalások bonyolult nyilvántartásával foglalkoznod, és nem csörög állandóan a telefon, hiszen a BWnet rendszerén keresztül online jelentkeznek be Vendégeid. Nem kell többet hosszasan a naptárat bújnod, hogy megfelelő időpontot tudj találni vendéged számára, hiszen a program pontosan nyilvántartja a szabad és foglalt időpontokat, így a vendéget saját maga tudja kiválasztani, hogy melyik szabad.

Kényelmes Neked, kényelmes a Vendégnek!

 A BWnet legnépszerűbb funkciói

R

Vendégértesítő rendszer! (személyes és telefonos bejelentkezés esetén is!)- Nincs több elfelejtett időpont!

R

Online időpontfoglaló modul

R

Vendégkör bővítésére alkalmas marketing rendszer

R

Vendégeid véleményt írhatnak rólad a BWnet felületén, amit meg is oszthatnak

R

Ügyviteli rendszer (raktárkezelés, készletkezelés, számlázás) BWnet profil, melyet akár weboldal helyett is használhatsz

Kinek ajánljuk a BWnet online időpontfoglaló programot?

R

Szalonvezetőknek

R

Egyéni vállalkozóknak

R

Recepciósoknak

azaz olyan szakembereknek, akik a szalon szervezési munkálataiban (időpont-egyeztetések, vendéginformációk kezelése, termékkészlet kezelése, csapat munkájának szervezése, stb.) aktívan részt vesznek.

Mit kell tudnod a Szalonmenedzsment mentorcsomagról?

 

A csomagunk lényege, hogy az egyedülálló és széles körben használt programot kockázatmentesen megismerhesd. 
A Szalonmenedzsment mentorcsomaggal járó exkluzív ajánlatok csak Szalon marketing csoporttagoknak elérhetőek! 

 

Nem vagy még csoporttag? Az alábbi gombon csatlakozhatsz a Szalon marketing csoporthoz, hogy Te is jogosult legyél a Szalonmenedzsment mentorcsomaggal járó exkluzív ajánlatokra!

Csak Szalon marketing csoporttagoknak!

Mit tartalmaz a mentorcsomagunk?

R

1 órás ingyenes, online konzultáció a BWnet üzletfejlesztési szakértőjével, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz a programmal kapcsolatban – ez a szolgáltatás teljesen kötelezettségmentes, nekünk az a fontos, hogy alaposabban megismerd a rendszert, beleláss a működésébe

R

Szerződéskötés esetén 1 ajándék szalonbemutató PR cikket készítünk el neked, ami ingyen felkerül a BWNet oldalára

R

10 napos próbaverziót biztosítunk, hogy kockázat nélkül kipróbálhasd a BWNet rendszerét

R

Szerződéskötés esetén egy ingyenes, negyed órás villámkonzultáció során Szandra segít, hogy az új rendszert marketingszempontból is a lehető legjobban tudd beállítani.

Mit nyersz ezzel a csomaggal?

R

Ha már régóta vezeted a saját vállalkozásodat, segítünk rendszerezni, átláthatóbbá tenni a folyamatokat. Emellett, az oldalon való megjelenéssel a szalonod ismertségét is növeljük.

R

Ha most indítottad el a vállalkozásodat, segít már a kezdetektől olyan rendszert kialakítani, amiben mindig átlátod majd a szalonod működését, így koncentrálhatsz a szalonod hirdetésére, amelyhez mi is hozzájárulunk, az ajándék PR cikkel.

R

A szalonod általános ismertsége nő. A BWnet oldalán havonta nagyjából 60-80 ezer látogató jár. Tehát, ha a szalonod felkerül az oldalra, havonta ennyi potenciális vendéged találhat meg.

Még nem ismered a BWnet-et?

Az alábbi gombra kattintva többet is megtudhatsz a BWnet online időpontfoglaló programról. Olvass tovább!

Fontos! A Szalonmenedzsment mentorcsomagra csak ezen az oldalon tudsz regisztrálni, közvetlenül a BWnet oldalán nem elérhetőek a csomaggal járó exkluzív ajánlatok!

Hogyan tudod igénybe venni a csomagot?

Amennyiben zárt csoportunk tagja vagy, nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalunkon, az alábbi form kitöltésével.

Az egy órás online konzultáció után pedig eldöntheted, hogy szeretnél-e élni ezzel az egyedülálló lehetőséggel. Ezzel még nem kell elkötelezned magad.

Az együttműködésünk kifejezetten azért jött létre, mert szeretnénk a szalonvezetőket, vállalkozókat a tudatos vállalkozóvá válásra ösztönözni, és megkönnyíteni a napi munkafolyamatokat. Ez tehát egy egyedülálló lehetőség, amit ennek érdekében szeretnénk nyújtani a hazai szépségipari szakembereknek.

Töltsd ki a regisztrációs formot és legyen tiéd a mentorcsomagunk!