height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /
+36302699894 (Hétköznapokon 9:00-17:00-ig) info@beautymarketingexperts.hu

Social Media Mentorálás

A social media felületek nagyon közvetlen, és jó kommunikációs csatornát biztosítanak, így közvetlen kapcsolatot alakíthatsz ki Vendégeiddel. Ezeken felül van még egy nagy előnye, ami nem más, mint a költséghatékonyság. Kevés ráfordítással hatékonyabban érheted el a célközönséged, és könnyebben tudsz kapcsolatba lépni velük.

Amennyiben szalonod már rendelkezik saját weboldallal is, a Facebook remek lehetőséget kínál, hogy növelni tudd honlapod forgalmát.

Social Media Mentorálás szolgáltatásunk keretében nem csak megmutatjuk neked hogyan kommunikálj social media oldaladon, de meg is tanítjuk az online kommunikáció alapjait, bevezetünk a social media használatának minden részletébe, aminek segítségével a lehető legtöbb embert érheted el!

Egy hónapig pedig átvesszük oldalaidat, levesszük a terhet a válladról, Neked pedig csak arra kell koncentrálnod, ami a legfontosabb: a Vendégeidre!

Egy szalon, vagy egy egyéni vállalkozás életében nagyon fontos a megfelelő közösségi média megjelenés. Facebookot, Instagramot
szinte mindenki használ, rendkívül széles réteget érhetünk el vele.

A Social Media Mentorálás tartalma:

 

Létrehozzuk üzleti Facebook és/vagy Instagram oldaladat (opcionális)

Elvégezzük az oldalak alapbeállításait (opcionális)

Egy hónapon keresztül kezeljük az oldaladat/oldalaidat

Egy alkalommal, Barna Alexandrával, egy 2 órás tanácsadás keretében megtanítunk hogyan kommunikálj hatákonyan social media felületeiden

 

A szolgáltatás ára:

Facebook oldal – 50 000Ft

Instagram oldal – 50 000Ft

Facebook és Instagram oldal – 70 000 Ft

Mentor

Várkoly Enikő

marketing asszisztens

2 éve fedeztem fel a marketingszakma izgalmas világát, mikor bekerültem egy neves fodrászszalon gyakornoki programjába. Ezt követően sem kerültem messze a szépségipartól, hiszen egy natúrkozmetikai cégnél dolgoztam marketing gyakornokként. A beauty világ mindig is közel állt a szívemhez, így amikor elhatároztam, hogy marketingesként szeretnék karriert építeni, egyértelmű volt, hogy szépségipari területen szeretnék elhelyezkedni. Ezért tökéletes hely számomra a Beauty Marketing Experts, hiszen itt egyszerre kamatoztathatom a marketing és beauty tudásomat, miközben olyan kisvállalkozóknak segíthetek, akik szívvel lélekkel dolgoznak nap mint nap.”

Tanácsadó

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően foglalj időpontot a megrendelt szolgáltatásra itt! (A foglalás elfogadásánál ellenőrizzük a kifizetésed.)

További információk

Hétköznapokon H-P: 10.00-17.00-ig a  06 30 269 9894-es telefonszámon

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen