fbpx

Profi fotózás

Ma már elégedhetetlen a széleskörű és profi szolgáltatások mellett a profi megjelenés, mindennél fontosabb az első benyomás. Ha egy Vendég az interneten keres új fodrászt, vagy kozmetikust, akkor a személyes találkozás hiányában az első benyomást mindig a fotók alapján fogja kialakítani. És milyen pozitív első benyomást tud kelteni egy gyönyörű szalonfotó! Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű, esztétikus, vonzó legyen a vizuális tartalom, és mi ebben maximális segítséget nyújtunk Neked!

Szolgáltatásunk tartalma:

50 db fotó a szalonról és rólad munka közben

3 db retusált portré fotó rólad

Rendkívül fontos, hogy Rólad, mint szakemberről, illetve csapatodról megfelelő minőségű fényképek készüljenek, amiket később bárhol felhasználhatsz!

Alakíts ki olyan első benyomást, amire mindig büszke lehetsz!

A szolgáltatás ára:

50 000 Ft

A szolgáltatás időtartama:

2-3 óra

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően foglalj időpontot a megrendelt szolgáltatásra itt! (A foglalás elfogadásánál ellenőrizzük a kifizetésed.)

További információk

info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen