fbpx

Privát oktatás

Személyre szabott oktatás csak Neked

 

Úgy érzed, hogy nem elég a csoportos oktatás?

Szeretnéd, ha oktatásunkon csak Veled foglalkoznánk?

Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk privát oktatás keretén belül minden szalonoddal kapcsolatos kérdésre választ kapsz. Sőt, meg is tanulhatod a legfontosabb marketing feladatokat is, amelyek vállalkozásod számára szükségesek.

 

Mennyi ideig tart a privát oktatás?

A tanácsadás időtartama témakörtől függően változik, a Te igényeidre szabva. Írd meg nekünk, hogy miről szeretnél oktatást kérni, és mi elmondjuk, mennyi időt venne igénybe.

A privát oktatás keretében minden kérdésedre választ kapsz, hiszen itt kizárólag Rád koncentrálunk. Bármilyen témakörben szeretnél segítséget kérni, mi mindenre megtanítunk. Saját magad mellett lehetőséged van Csapatod továbbképzésére is. 

Vedd kezedbe az irányítást, és sajátítsd el az alapokat vállalkozásod sikeréhez!

Milyen témákban kérhetsz privát oktatást?

» Facebook hirdetéskezelés

» Google Ads hirdetések

» Google Cégem

» WordPress weboldalkezelés

» Facebook és Instagram oldal kezelése

» Képszerkesztés

 

Ha úgy érzed megrekedtél, és szeretnéd vállalkozásodat magasabb szintre emelni, mi segítünk elérni a céljaid! 

Hogyan zajlik az oktatás?

» Interaktív Zoom oktatás keretén belül részletesen átbeszljük az általad választott témakört

» Az elméleti anyagot gyakorlati példákkal is bemutatjuk

» Közösen oldunk meg feladatokat, végezzük el az esetleges beállításokat, módosításokat attól függően, milyen oktatást választottál

 

Mennyibe kerül?

15 000Ft / óra

(Az időtartam a választott oktatástól függ)

Mi nem csak egy megoldást nyújtunk a problémádra, ami legfeljebb 1-2 hónapig működik, mint a megszokott ügynökségi projektek esetében. Privát oktatásunk keretében mindenre megtanítunk, amivel Te magad is képes leszel megoldani a felmerülő problémáidat anélkül, hogy szakember segítségéd kellene kérned.

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés
Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.
2. lépés
A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.
3. lépés
Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!
A fizetést követően foglalj időpontot a megrendelt szolgáltatásra itt! (A foglalás elfogadásánál ellenőrizzük a kifizetésed.)

További információk

info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen