height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Privát marketing tanácsadás

Privát marketing tanácsadásunk keretében kizárólag rád koncentrálunk!

Bármilyen marketing, vagy szalon management problémával állsz szemben, mi segítünk megoldást találni rá!

Ha csak úgy érzed megrekedtél egy szinten, és szeretnél továbblépni, vállalkozásodat egy magasabb szintre emelni, ebben is tudnunk segíteni!

 

Választható:

  • Stratégiai tanácsadás, márkaépítés a szalon igényeire, terveidre szabva
  • Oktatás, mely keretében megtanítunk, hogyan tervezhetsz saját magad úgy, hogy sikeres lehess
Mi nem csak egy megoldást nyújtunk a problémádra, ami csak 1-2 hónapig működik, mint a megszokott ügynökségi projektek esetében. Privát marketing management tanácsadásunk keretében együtt nézzük át a lehetőségeidet, segítünk Neked átlátni az esetet, és megtanulhatsz egy proaktív gondolkodásmódot, aminek segítségével a következő problémát Te magad is képes leszel megoldani.

A tanácsadás menete:

 

>> Mielőtt találkoznánk, előre egyeztetünk a pontos problémádról, felderítjük kitűzött céljaidat. 

>> A megbeszélt időpont előtt még egy kérdőívet is küldünk Neked, hogy a lehető legrészletesebben tudjunk készülni a találkozásunkra.

>> Mi felkészülünk minden számodra hasznos információval, így a tanácsadás napján, Te már egy konkrét tervet láthatsz céljaid eléréséhez.

>> 4 óra alatt átbeszéljük a problémádat és a megoldásokat.

Privát tanácsadás + 3 havi mentorprogram

A tanácsadás a következőket tartalmazza:

R

 Személyre szóló kérdőív

R

 4 órás személyes tanácsadás

R

A tanácsadást követően 3 hónapig havi egy online konzultáció (melynek értéke 60 000 Ft)

R
4 hónapos teljeskörű figyelem és marketing segítség

A csomag ára:

100 000 Ft

A tanácsadás helyszíne:

A tanácsadás helyszíne a saját szalonod, amennyiben van, és ez Budapesten található. Ha nincs, akkor Budapesten az Allee pláza egyik kávézójában zajlik a tanácsadás.
Pest megyén kívüli helyszín esetén plusz útiköltség fizetendő.

Időpont egyeztetésre a fizetést követően az info@beautymarketingexperts.hu e-mail címen van lehetőség.

Tanácsadó

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés
Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.
2. lépés
A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.
3. lépés
Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!
A fizetést követően foglalj időpontot a megrendelt szolgáltatásra itt! (A foglalás elfogadásánál ellenőrizzük a kifizetésed.)
További információk

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen