fbpx

Privát marketing management tanácsadás

Privát marketing management tanácsadásunk keretében kizárólag rád koncentrálunk! Mi nem csak egy megoldást nyújtunk a problémádra, ami csak 1-2 hónapig működik, mint a megszokott ügynökségi projektek esetében. Privát marketing management tanácsadásunk keretében együtt nézzük át a lehetőségeidet, segítünk Neked átlátni az esetet, és megtanulhatsz egy proaktív gondolkodásmódot, aminek segítségével a következő problémát Te magad is képes leszel megoldani.

Teljes márkastratágia szépségipari márkáknak!

A stratégiai tanácsadás menete:

 › Mielőtt találkoznánk, előre egyeztetünk a pontos problémádról, felderítjük kitűzött céljaidat.

 › A megbeszélt időpont előtt még egy kérdőívet is küldünk Neked, hogy a lehető legrészletesebben tudjunk készülni a találkozásunkra.

 › Mi felkészülünk minden számodra hasznos információval, így a tanácsadás napján, Te már egy konkrét tervet láthatsz céljaid eléréséhez.

 › Négy óra alatt átbeszéljük a problémádat és a megoldásokat.

 

A szolgáltatás ára:

100 000 Ft*

*Pest megyén kívüli helyszín esetén plusz útiköltség fizetendő!

Mi tudjuk milyen elfoglalt vagy, ezért, hogy ezzel is segítsünk, a tanácsadás helyszíne rugalmas!

Tanácsadó

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően foglalj időpontot a megrendelt szolgáltatásra itt! (A foglalás elfogadásánál ellenőrizzük a kifizetésed.)

További információk

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen