fbpx

Munkáltatói márka, csapatépítés tanácsadás

Ma olyan szintű munkaerőhiány van a szépségiparban, hogy gyakran okoz gondokat egy szalon életében a lojális munkaerő, az összetartó csapat hiánya, és sok esetben bizony ez a tényező áll a szalon fejlődésének útjában.

Teljes személetmód váltásra van szükség, ha azt szeretnénk, hogy hosszú távon is hűségesek legyenek a dolgozók, illetve, ha könnyedén szeretnénk új munkaerőhöz jutni.

Ha olyan munkaadóvá válsz, aki képes valódi munkavállalói élményt biztosítani, akkor sok kockázattól és nem várt felmondástól kímélheted meg magad.

Munkáltatói márka, csapatépítés tanácsadásunkon megmutatjuk, hogyan alakíthatsz ki egy vonzó munkaáltatói márkát, hogyan biztosíthatsz valódi munkavállalói élményt alkalmazottaindnak, és hogyan alakíthatsz ki egy lojális, összetartó csapatot! Így magad mögött tudhatod a munkaerőpiaci helyzetből adódó kockázatokat, és szalonod hosszú távú fejlődésének egyik akadályát!

A tanácsadáson érintett témák:

 

Munkáltatói márka kialakítása

Az alkalmazottak hűségének növelése

Az együttműködő, lelkes alkalmazottak titka

A leggyakoribb munkáltatói problémák és megoldásaik

Közös értékrend és csapategység kiakaítása

Toborzási tippek

A szolgáltatás ára:

60 000Ft*

*Pest megyén kívüli helyszín esetén plusz útiköltség fizetendő!

Tanácsadó

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található MEGRENDELEM gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően foglalj időpontot a megrendelt szolgáltatásra itt! (A foglalás elfogadásánál ellenőrizzük a kifizetésed.)

További információk

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

A munkavállaló boldogságának a kulcsa a Tiéd is!

Jelentkezz tanácsadásunkra, alakíts ki vonzó munkáltatói márkát, és hagyd magad mögött vállalkozásod fejlődésének akadályát!