fbpx

Márkára szabott marketing oktatás

A megfelelő marketing kommunikáció a sikeres cég alapja! Elengedhetetlen a megfelelő ismeretek megszerzése! Márkára szabott marketing oktatásunkon mindent megtanítunk Neked, hogy könnyedén érhesd el a kitűzött célokat. Az oktatást a Te igényeidre szabva, szabadon választott témában tartjuk. Egy előre kitöltött kérdőív segítségével felderítjük márkád, vállalkozásod jelenlegi helyzetét és feltérképezzük a benne rejlő lehetőségeket. Mindezek ismeretében pedig egy személyre szabott oktatást tartunk neked, amivel elindulhatsz a siker útján!

Miben különbözik oktatásunk a többitől?

» Speciális képzéstervünknek köszönhetően olyan személyre szabott tudást sajátíthatsz el, amire a klasszikus képzéseken nincs lehetőséged.

» Mi teljes körű tudásanyagot adunk át Neked, melyet azonnal beépíthetsz a szalonod mindennapjaiba.

» Nem csak elméleti tudást adunk! Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg, hogyan alkalmazd az elméletet!

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Teljes körű, márkára szabott marketing oktatás

Speciális, intenzív képzéstervünk segítségével egy nap alatt, csapatoddal együtt elsajátíthatod mindazt a tudást, amire szükséged van márkád sikerre vezetéséhez!

Vegyél részt csapatoddal, kifejezetten a Te márkádra szabott, privát marketing oktatásunkon!

További információk

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

Ajánlatkérés Márkára szabott marketing oktatásra

    Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat magtalálod weboldalunkon: https://beautymarketingexperts.hu/beauty-marketing-experts-adatkezelesi-tajekoztato/