fbpx

Közösségi média 2023

Facebook, Instagram és a tiktok világa

online workshop

Vegyél részt online oktatásunkon, és állítsd a közösségi oldalakat

szalonod szolgálatába!

Miért érdemes részt venned?

tőlünk megtanulhatod, milyen a hatékony Facebook, Instagram és TikTok kommunikáció

 

megismerheted a különböző közösségi oldalak működését, és megtanulhatod, hogyan használd őket a szalonod fejlesztésében

megtudhatod, hogy a különböző platformokra mikor és mit érdemes posztolni, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el, és feltöltsd vendégekkel a naptárad

megismerheted a legújabb, 2023-as trendeket és újdonságokat

A közösségi oldalak ereje

Ha már rendelkezel saját céges Facebook és Instagram oldallal, esetleg már a TikTok profilodat is létrehoztad, de nem igazán tudod, hogyan tedd igazán hasznossá szalonod számára, akkor gyere el Közösségi média képzésünkre, és mi segítünk, hogy ebben is igazán profi lehess! Ha pedig még nem rendelkezel saját céges oldallal, megtudhatod, hogy miért fontos, hogy már ma létrehozd a sajátodat. 

Sajátítsd el azt a tudást, aminek a segítségével minimális ráfordítás mellett hatékonyan növelheted a forgalmadat! Váltsd valóra az álmod, légy igazi profi a közösségi médiában is!

 

Miért válaszd Közösségi Média 2023 – Facebook, Instagram és TikTok világa online workhsopunkat?

mert valóban működő tippeket mutatunk, melyek segítenek céljaid elérésében

segítségünkkel nem lesz többé „nyűg” a közösségi oldalak használata

mert tőlünk megtudhatod, mi az ami működik, és mi az, amit inkább el kell felejteni 2023-ban

mert segítünk eligazodni a közösségi oldalak algoritmusainak útvesztőiben

2023.04.23

10:00-16:00

10.000 Ft

ZOOM

Oktatásunkon megtanítjuk neked

hogyan használd ki a Facebook, Instagram és TikTok algoritmusok működését annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban működjenek közösségi oldalaid, ezáltal még több új vendéged legyen!

Ne csak új követőket szerezz. Szerezz új, idővel visszatérő Vendégeket közösségi oldalaid segítségével!

„Már az első 20 perc után úgy éreztem, hogy nagyon jó ötlet volt, hogy befizessek erre az előadásra, és ez az érzésem csak fokozódott később. Szandra konkrétumokról beszélt, életszerű tippeket adott, sokkal mélyebben dolgozta fel a témát mint ahogy azt előtte gondoltam.”

Merülj el Te a Facebook, Instagram és TikTok világában, és állítsd őket szalonod szolgálatába!

Miről lesz szó a workshopon?

» Facebook, Instagram és TikTok algoritmusának működése, megfelelő céges oldal felépítése

 

» hatékony posztolás A-tól Z-ig

» mit szabad, és mit nem szabad posztolni 2023-ban

» hogyan kommunikálj megfelelően céges közösségi oldalaidon

» legújabb Facebook és Instagram újdonságok, 2023-as trendek

» tippek és trükkök, melyek segítenek új Vendégeket szerezni

» hatékony posztolás A-tól Z-ig

» mit szabad, és mit nem szabad posztolni 2023-ban

Oktató

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Az értékes tudás mellé extra ajándékot is adunk!

Amennyiben részt veszel a Közösségi média 2023 – Facebook, Instagram és TikTok világa online workshopunkon, ajándékba adjuk neked

Canva képszerkesztés és video vágás workshopunk felvételét, melynek értéke 11.000 Ft

A képzés témái:
 • Képszerkesztés alapjai
 • Színek és betűtípusok használata
 • Pontos méretezés
 • Hogyan kell grafikai anyagokat készíteni
 • Canva extrák, amit csak nagyon kevesen ismernek
 • Okostelefon alkalmazások, melyekkel profi minőségű videós anyagokat készíthetsz
 • Videó vágás lépésről lépésre
 • Videó vágás/feliratozás telefonon gyorsan, könnyen
 • Videó trükkök telefonnal a profi megjelenésért

Ne csak a képszerkesztésben legyél profi, legyél profi a videó vágásban is!

Kicsit félve mentem a mai marketing képzésre. Ez egy olyan terület számomra, ami muszáj, de nem szeretem. Gondoltam végigszenvedem a napot, lesz ami lesz. Ezzel szemben Alexandra olyan zseniálisan összerakta a tanfolyam anyagát, hogy 10-től 18-ig fenntartotta a figyelmünket, kicsit sem volt száraz, sőt!!! Konkrét használható tippeket és javaslatokat adott a kezünkbe, amivel akár már holnaptól teljesen más nézőponttal és részemről életemben először lelkesen vetem bele magam a saját brand-em felépítésébe!!!Köszönöm!!!!

Forró Albert Mónika

Egy 1 napos Social Media gyakorlati képzésen vettem részt és nagyon tetszett! Sok újdonsággal szembesültem és most már hatékonyan fogok tudni hirdetni közösségi oldalakon. 😊

Nagy Lívia

Először vettem részt Szandra képzésén a fő témánk a Social Media témakör volt. Lenyűgöző odaadással tud tanítani. Számomra órási segítséget nyújtott, teljesen új szemléletben látom a Social Media felülete. Fogalmam nem volt hogy miként is kell eredményesen hirdetni, Szandrától mindezt elsajátíthatjuk. És sok más apró praktikával szembesített minket hogy miként is lehetünk eredményesebbek a vállalkozásunkban.

Igen is szükségünk van segítségre ha eredményes, trendi, sikeres vállalkozást szeretnénk létrehozni/fenntartani/magunk mögött latni. Szívből ajánlom a Beauty Marketing Experts mindenkinek, Barna Alexandra egy igazán profi szakember.

Már nagyon várom az újabb találkozást!

Heléna

Ez volt az első alkalom, hogy részt vettem Szandra kurzusán, de biztosan nem az utolsó. Fantasztikus volt, érthető, hasznos – nagyon sok mindent át fogunk tudni ültetni a mindennapokba! Köszönöm szèpen 🙂

Miskolczi Dóra

Most nagyon lelkes lettem. Szuper volt és érthető, a végén az ötletelés nagyon inspiráló volt és egymás után jöttek az ötleteim, hogy mit csinálok majd, már csak a kivitelezést kell gyakorolnom, amihez a tanultakat fel tudom használni. 

Nagyon szépen köszönöm.

László Tímea

Azért szeretek Szandra képzésein részt venni, mert minden social média újdonságot, szuper lehetőséget azonnal megoszt velünk. Így elsők között tudok csatlakozni a legjobb platformokhoz – jelen esetben a TikTok-hoz. Praktikus, megvalósítható ötletekben mindig kifogyhatatlan. 

Köszönöm, hogy részt vehetek a mindig fantasztikus energiát sugárzó kurzusaidon.

Polyák Mónika

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

 • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
 • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
 • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

 • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
 • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.

További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen