fbpx

aAz az álmunk, hogy mind képzéseinken, mind pedig konferenciáinkon gyakorlati és hasznos tudást adjunk át, amit majd bárki könnyedén tud alkalmazni saját üzletében vagy vállalkozásában. Ezért is alkottuk meg az ország első szépségipari szakembereknek szóló vállalkozói konferenciát, amelynek során több mint 270 kozmetikus, fodrász, sminktetováló, szalontulajdonos és számtalan különböző szépségipari szakember tartott velünk, egy teljes napon át. Mivel a Beauty Marketing Experts az egyetlen olyan hazai marketing tanácsadó iroda és ügynökség, aki kizárólag a szépségiparban tevékenykedő szakemberekkel és vállalkozásokkal foglalkozik, így természetesen az első konferenciánk is nekik, Nektek szólt.

A nap során csodálatos előadóink segítettek minket abban, hogy minél közvetlenebb kapcsolatot építhessünk ki a marketinggel, mint vállalati folyamattal, hiszen számos szépségipari szakember számára a marketing egyfajta idegen koncepció, amit valójában nem is értenek. Első konferenciánk során az volt a célunk, hogy minél közelebb vigyünk Titeket a marketinghez, az értékesítési folyamatokhoz, és a közösségi média mindennapos, könnyed használatához.

Első előadónk Marsi László fodrász mester volt, aki munkája során egyéni vállalkozóként tevékenykedő fodrászok számára nyújt segítséget vendégszerzésben és természetesen profitszerzésben is. Laci a vállalkozói létről, a sikeres fodrászatról és a hatékony árképzésről beszélt nekünk, valamint arról, hogy mikor éri meg leginkább árat emelni, és hogyan vezessük be a változást.

 

Előadóink hosszú sorában Berkes-Bognár Nikolett volt a következő, aki abban segített, hogy megértsük az Instagram legbensőbb titkait, és kiépíthessük saját valódi, aktív közösségünket. Niki az őszinte, hiteles tartalom létrehozását és az organikus tartalom terjesztését emelte ki előadása során, és inspirációt adott saját tartalmak létrehozásához, és az Instagram algoritmusának mélyebb megismeréséhez.

 

Ezek után Szőke Robi segítségével bepillanthatunk a marketing egyik legtrendibb koncepciójába: ami nem más, mint a neuromarketing. Robi megmutatta nekünk, hogyan is fest a bizalomépítés a marketingben, illetve hogy milyen hatással is lehet ez az emberekre. Olyan gyakorlati tippeket és módszereket kaphattunk, amelyekkel a tudatalattira hatva a leggyorsabban érhetjük el az ügyfeleknél a pozitív élményt és természetesen azt is, hogy legközelebb bennünket válasszanak majd. Azonban ahogyan jó (neuro)marketingeshez illik, mi sem fogunk most mindent elárulni!

 

Köszönjük Nektek a tegnapi fantasztikus napot. Az elképesztő figyelmet, a VIP vendéglátást és az extra szeretetet, amit Szandrával az élen adtatok nekünk. Annyira jól éreztük magunkat a sok figyelemenergiától, hogy teljesen frissen értünk haza és még utána sem tudtunk elaludni.
Gratulálunk!
Szőke Róbert

 

A BME alapítója, Barna Alexandra nem csak az est főszervezőjeként lépett a színpadra, de egy meglepetés előadással is.

 

 

Szandra és a Swiss Color Hungary tulajdonosa, Vámos Mónika együtt léptek a színpadra, és  ketten mutatták be számunkra a hatékony személyes értékesítés rejtelmeit, és megmutatták, hogy hogyan adhatunk el könnyedén terméket a kívánt kezelés vagy szolgáltatás kiegészítéseként.

 

 

 

Az estét hihetetlen lelkesedéssel és lendülettel nem más, mint Mészáros Robi zárta, aki szerint „Brand a lelke mindennek”. Kifejezetten nekünk, a szépségiparban dolgozóknak készült egy olyan rövid tréninggel, aminek során megismerhettük a márka fontosságát, a márkaépítés alapjait, és azt is, hogy miért érdemes „önmárkát” kiépíteni és létrehozni.

 

Köszönöm Nektek a mai napot, nekem felejthetetlen élmény volt. Hónapok óta vártam, készültem és örülök, hogy találkoztunk, játszottunk, tanultunk együtt.
Ti teszitek jobbá a beauty szakmát, hallgassatok Szandrára és a csapatára, akiknek elképesztő nagy gratulációm és tiszteletem azért, hogy összehozták ezt a különleges napot. Drámai volt!
Köszönöm!
Mészáros Róbert


 

Résztvevőink véleményei:

Fantasztikus volt a tegnapi nap, hála és köszönet minden előadónak és szervezőnek, hihetetlen piaci rést fedeztél fel Szandra! Minden szót ittam magamba, ezerrel jegyzeteltem, hogy nehogy elszálljon egyetlen szó is. Én még most állok szalon nyitás előtt, mondhatni zöldfülűként voltam jelen tegnap, de annyi hasznos infót hallottam, hogy már el merem hinni, hogy menni fog, én is képes leszek rá!
Zsuga Katalin

Nagyon szépen köszönjük Szandra (és az előadócsapat) a szuper lebonyolítást és a tartalmas, érthető, befogadható előadásokat.
Mészáros Dóra

Köszönet Szandrának, a vendég előadóknak és a szorgos csapatnak a háttérben a mai napért! Az előadások hangulata, mondanivalója, üzenete mindenkit eltalált, hallgattunk, tanultunk, magunkra, hibáinkra ismertünk és új ötleteket kaptunk. 3 könyvvel távoztam! Csak így tovább!
Drávai-Babják Judit

Ha téged is érdekelnek a Beauty Business Konferencia előadásai, akkor látogass el webshopunkba, ahol megvásárolhatod az előadásokat.

 

Ha többet szeretnél kihozni vállalkozásodból, itt megtalálod a sikerhez vezető tudnivalókat! 🙂