fbpx

Hírlevél kezelés

online workshop

Az oktatás Zoom meeting formájában kerül megrendezésre

Sokan még mindig nem használják ki a hírlevél nyújtotta lehetőségeket, pedig rengeteg előnye van a vállalkozásod számára. Vegyél részt oktatásunkon, és legyél te is profi hírlevél szerkesztő, és szerezz könnyen és gyorsan új vendégeket!

Neked ajánljuk ha

szeretnéd megtanulni a Mailerlite hírlevél küldő rendszer működését és használatát

 

valóban működő és eredményes hírlevelet szeretnél létrehozni feliratkozóid számára

szeretnél könnyen és gyorsan új vendégeket szerezni

minimális költség és energiabefektetés mellett szeretnéd népszerűsíteni szolgáltatásaid

Mitől lesz hatékony egy hírlevél?

Egy informatív, figyelem felkeltő és lényegretörő hírlevél szuper eleme lesz a marketing eszköztáradnak. Oktatásunkon megtanítjuk a Mailerlite online hírlevél kezelő használatát, hogy te is profi, és valóban működő hírlevelet küldhessen a feliratkozó írnak olyat, amelyet garantáltan el is fognak olvasni. Megmutatjuk, mit érdemes beletenni, és mi az amit mindenképpen kerülnöd kell, ha sikeres hírlevelet szeretnél létrehozni.

egyszerre akár több 100 emberhez is el tudod juttatni akcióid, legújabb szolgáltatásaid

könnyen használható, rengeteg hasznos funkcióval

eredményes módszer, amely akár ingyen is használható

fontos marketing eszköz, amellyel magad mögé utasíthatod a versenytársaidat

Az oktatás ára:

15.000 Ft

Időpont:

2022.03.04.
10.00-12.00

Legyél Te is profi hírlevélkezelő

Workshopunkon egészen az alapoktól megtanítjuk a Mailerlite használatát, a legfontosabb beállításokat, megmutatjuk milyen szöveget érdemes írni, mit és hol kell kiemelni, mit kell a tárgymezőbe írni, hogy biztosan elolvassák a hírleveledet..

Közösen is létrehozunk egy hírlevél sablont, amelyet később is tudsz majd használni, ezzel rendkívüli módon lerövidítheted a hírlevél küldés folyamatát.

Szeretnél te is profi hírlevelet készíteni, de azt sem tudod hogy kezdj bele? Nem tudod hogyan és mit írj, vagy talán már az alap beállításoknál elvesztél? Szeretnéd megtanulni mitől lesz valóban hatékony egy hírlevél, és szeretnél még több új vendéget szerezni?

Vegyél részt az online oktatásunkon és legyél te is profi hírlevélkezelő!

Miről lesz szó a workshopon?

Mailerlite online hírlevélszerkesztő alapismeretek

 

Mitől lesz jó egy hírlevél? Milyen egy jól felépített képi és szöveges hírlevél? Mire figyelj, amikor tárgyat választasz?

Mailerlite beállítása lépésről lépésre, hírlevél sablon létrehozása

Extra tippek a bevételeid megduplázására egy profi hírlevél segítségével

Oktató
Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

A Zoom mentinghez szükséges csatlakozási linket az oktatást megelőző napon küldjük el a résztvevőknek. Ha esetleg nem ismered, vagy nem használtad még a Zoom alkalmazást, ne aggódj, mindenben segítünk! 🙂

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés
Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.
2. lépés
A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.
3. lépés
Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.
4. lépés!
A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.
További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen