fbpx

Hatékony Facebook hirdetések

online workshop

Tavaszi online oktatásunk felvétele

A Google Ads mellett a Facebook hirdetések használata kiemelten fontos, ha valóban működő működő hirdetéseket szeretnél létrehozni. Használata egyszerű, mégis sokan riadnak meg tőle. Te is köztük vagy? Akkor következő workshopunk pont Neked szól.

Neked ajánljuk ha

» szeretnéd megtanulni a Facebook hirdetéskezelő működését és használatát
» valóban működő hirdetéseket szeretnél létrehozni
» nemcsak a hatékony hirdetés szöveg megírását szeretnéd megtanulni, hanem a hozzá tartozó kreatív anyagok elkészítését is
» költséghatékony módszerekkel szeretnéd hirdetni szolgáltatásaid

Készíts valóban működő Facebook hirdetéseket

Hatékony Facebook hirdetések workshopunkon megtanítunk mindent, ami ahhoz kell hogy megfelelően be tudd állítani és kezelni hirdetéseidet egyedül is. Ne költs feleslegesen több 10.000 Ft-ot rosszul beállított hirdetésekre, inkább tanuld meg mitől lesz jó egy hirdetés és mit jelent a Facebook pixel, a remarketing vagy éppen a konverziókövetés.

 

költséghatékony
könnyen használható
eredményes módszerek
nincs többé felesleges pénzköltés

Az oktatás felvétel ára:

8.500 Ft

Legyél Te is profi hirdetéskezelő

Workshopunkon egészen az alapoktól megtanítjuk a Facebook hirdetések elkészítését, használatát, a legfontosabb beállításokat. Foglalkozunk a célcsoport meghatározásával, valamint annak megfelelő beállításával is.

Megtanítjuk, mitől lesz jó egy hirdetés szöveg, és mitől fog működni a hozzá készített képi anyag. Mert nem elég egyszerűen csak megírni egy frappáns hirdetés szöveget, elengedhetetlen mellé egy megtelően összeállított vizuális anyag is.

Szeretnél te is profi hirdetéseket készíteni, de azt sem tudod hogy kezdj bele? Esetleg már futott pár hirdetésed de nem érték el a megfelelő eredményt, és nem érted mi lehet a gond? Segítség kell hogyan állítsd be megfelelően a hirdetéseidet? Mi mindent megtanítunk Neked!
„Szuper volt a képzés. Nagyon sok ötletet kaptam,tele érthető,részletes információkkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen.”
Vegyél részt az online oktatásunkon és legyél te is profi hirdetéskezelő!

Miről lesz szó a workshopon?

» Vállalkozáskezelő és Hirdetéskezelő alapismeretek
» Hirdetéskezelés stratégiája – Mikor milyen hirdetést használj?
» Milyen a jó hirdetésszöveg?
» Kampánykészítés lépésről lépésre
» Milyen a tökéletes kreatív (képi anyag)?
» Hogyan határozd meg pontosan a célközönséged
Oktató
Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés
Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.
2. lépés
A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.
3. lépés
Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.
4. lépés!
A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.
További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen