fbpx

Frizuratrendek 2017

Vágj bele!

 

A modern bohém

A bohém frizurák kulcsa, amitől igazán modern és vagány megjelenést biztosíthatsz vendégednek, hogy afokozatokat a haj természetes hosszához és mennyiségéhez kell igazítani!
Ha Vendégednek sűrű haja van, sok fokozatot készíts, hogy a haj veszíthessen a súlyából.
Amennyiben szép, egyenes hajjal van dolgod, a fokozatok legyenek kicsit átmenetesebbek és ne legyenek túl erőteljesek!

A ’30-as évek inspirálta bob

Ezt a vágást azok a Vendégeid szeretik majd a legjobban, akik egyenesen és hullámosan is szokták hordani a hajukat! A tincsek körülbelül állig érnek és a könnyű variálhatóságuk miatt egyszerre biztosítanak aranyos és dögös megjelenést.
Fontos, hogy a vágás A-vonalú legyen, tehát hátul rövidebb tincseket hagyj, mint elől.
Ez a megoldás látványos, és a fokozatoknak köszönhetően a haj struktúrája is játékosabbá válik.

Kusza pixie

Ez a frizura most reneszánszát éli! Ennél a frizuránál vágd a tincseket egészen rövidre és készíts sok fokozatot szerte a frizurában! De figyelj oda, hogy a haj megtartsa a sűrűségét: ne veszítsen túl sokat a súlyából, hogy nehezebb, sűrűbb megjelenést kölcsönözhess Vendéged számára.
A frizura textúrájának kialakításakor választhatjátok a göndör, a hullámos vagy akár az egyenes fazont is, a lényeg a kusza, játékos hatás!

 

A-vonalú lob

Ez a frizura azoknak a Vendégeknek ajánlott, akik szeretnék megnöveszteni a hagyományos bob fazonjukat. Erős és határozott vágás és vonalak jellemzik, a tincsek elölről, az arc felől nézve hosszabbak, hátul pedig rövidebbek, a rétegelt hajvágási technika pedig megelemi és légiessé varázsolja a frizurát!

 

Bohém fokozatok, frufruval

Ezt a hosszú, sok fokozatot rejtő hajtrendet elkészíteni nem mindennapi feladat. Ennél a frizuránál a frufru ad keretet a megjelenésnek, mellyel igazán bohém hatást kelt! Azoknak való, akik szeretik a hosszú hajat, de szeretnének egy kis újdonságot csempészni a megjelenésükbe. Először a hosszabb fokozatokat készítsd el, majd néhány tincset formázz borotvapenge segítségével a hajkoronánál. Ezek után készítsd el az arcot keretező tincsenek is, hogy megtörje a frizura formáját. A kulcs az, hogy nem szabad a hajat túl rövidre vágni a fül és az arc körül. Ettől fog a haj hosszúnak tűnni, attól függetlenül, hogy a frizura tetején és a hajkoronánál mégis le lett vágva a hosszából.

 

Ha érdekelnek az aktuális trendek, és a beauty világ újdonságai, látogass el Beauty blogunkra, ahol rengeteg érdekességgel várunk! Amennyiben nem csak a trendek érdekelnek, hanem szeretnéd, hogy szalonod még sikeresebb legyen, jelentkezz Termék és Szolgáltatás Értékesítés tréningünkre, ahol mindenre megtanítunk, hogy belőled is igazán profi értékesítő válhasson!