fbpx

Facebook és Instagram hirdetéskezelés

online workshop

Az oktatás Zoom meeting formájában kerül megrendezésre

A Google Ads mellett a Facebook és Instagram hirdetések használata kiemelten fontos, ha valóban működő hirdetéseket szeretnél létrehozni. Használatuk egyszerű, mégis sokan riadnak meg tőle. Te is köztük vagy? Akkor ez a workshopunk pont Neked szól!

Neked ajánljuk ha

szeretnéd megtanulni a Facebook és Instagram hirdetéskezelő működését és használatát

 

valóban működő és eredményes hirdetéseket szeretnél létrehozni

nem szeretnél felesleges pénzt költeni a nem működő hirdetésekre

költséghatékony módszerekkel szeretnéd hirdetni szolgáltatásaid

Működő és eredményes hiretések? Te is meg tudod csinálni!

A Facebook és Instagram hirdetéskezelés workshopunkon megtanítunk mindent, ami ahhoz kell hogy megfelelően be tudd állítani és kezelni hirdetéseidet egyedül is. Ne költs feleslegesen több 10.000 Ft-ot rosszul beállított hirdetésekre, inkább tanuld meg mitől lesz jó egy hirdetés és mit jelent a Facebook pixel, a remarketing vagy éppen a konverziókövetés.

költséghatékony
könnyen használható
eredményes módszerek
nincs többé felesleges pénzköltés

Az oktatás ára:

15.000 Ft

Időpont:

2022.02.12.
10.00-16.00

Legyél Te is profi hirdetéskezelő

Workshopunkon egészen az alapoktól megtanítjuk a Facebook és Instagram hirdetéskezelő használatát, a legfontosabb beállításokat, megmutatjuk milyen szöveget érdemes írni, milyen kretívot kell készíteni, hogy garantált legyen a siker.

Közösen is létrehozunk hirdetéseket, és gyakorlati példákon keresztül veszünk át lépésről lépésre mindent, ami egy valóban hatékony hirdetéshez kell.

Szeretnél te is profi hirdetéseket készíteni, de azt sem tudod hogy kezdj bele? Esetleg már futott pár hirdetésed de nem érték el a megfelelő eredményt, és nem érted mi lehet a gond? Segítség kell hogyan állítsd be megfelelően a hirdetéseidet? Mi mindent megtanítunk Neked!
Vegyél részt az online oktatásunkon és legyél te is profi hirdetéskezelő!

Miről lesz szó a workshopon?

Vállalkozáskezelő és Hirdetéskezelő alapismeretek

 

Hirdetéskezelés stratégiája – Mikor milyen hirdetést használj? Milyen a jó hirdetésszöveg és kreatív?

Kampánykészítés lépésről lépésre

Hogyan határozd meg pontosan a célközönséged

Oktató
Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

A Zoom mentinghez szükséges csatlakozási linket az oktatást megelőző napon küldjük el a résztvevőknek. Ha esetleg nem ismered, vagy nem használtad még a Zoom alkalmazást, ne aggódj, mindenben segítünk! 🙂

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés
Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.
2. lépés
A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.
3. lépés
Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.
4. lépés!
A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.
További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen