fbpx
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Termék és szolgáltatás értékesítés tréning fodrászoknak

2019-05-13 @ 10:00 - 16:00 UTC+0

Termék és szolgáltatás
értékesítés tréning

Gyere el kifejezetten fodrászok számára összeállított, márkafüggetlen képzésünkre!

A Wella Studio Budapest és a Beauty Marketing Experts egy olyan tréninget hoz el a hazai fodrászoknak, amin eddig még sehol nem vehettél részt! Interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükkjeinket.

R

Szeretnél szalonodban exkluzív szolgáltatásokat, termékeket bevezetni?

R

Vagy szeretnéd, ha már meglévő szolgáltatásaidra nagyobb lenne a kereslet, de nem ismered a leghatékonyabb értékesítési módszereket?

R

Nem tudod, mik azok a trükkök, praktikák, melyek segítségével még a nehezen meggyőzhető vendégeknél is garantált a siker?

R

Szeretnéd maximalizálni a bevételeidet? Növelni a termékértékesítésből adódó extra eladásodat?

Ha a fenti állítások közül a legtöbb igaz Rád, akkor látogass el Termék és szolgáltatás értékesítés tréningünkre, és mi mindenre megtanítunk téged, ami ahhoz szükséges, hogy kihozd vállalkozásodból a maximumot!

A magasabb árkategóriás, prémium termékek és szolgáltatások értékesítése nem nehezebb, mint bármely más szolgáltatás értékesítés, ha a megfelelő technikákat alkalmazzuk! A képzés célja, hogy elsajátítsátok ezeket a módszereket.

Ha az általunk oktatott technikákat alkalmazod, mindegy, hogy hol van a szalonod – vidéken, nagyvárosban vagy akár a házatok aljában- , Te is profi értékesítővé válhatsz!

Támogató partnerünk:

Az előadó személyes üzenete:

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, szépségipari szakember, tréner

„Szépségipari és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és sajnos azt látom, hogy mindannyian prémium vendégkört szeretnétek, de nem tudjátok, hogyan…Tapasztalatom szerint nincs olyan drága szolgáltatás vagy termék, amit ne lehetne eladni, ha a megfelelő vendégkört célozzuk meg. Számtalan példát tudok hozni arra is, hogy valójában az sem számít, hogy hol található a szalonod, van-e átmenő forgalom vagy kik laknak közvetlenül körülötte…
Az évek során dolgoztam együtt sok milliós árbevételű és egészen pici, egyszemélyes szalonokkal is, és hidd el, minden esetre van megoldás 😊 Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a vállalkozásodból, akkor várlak szeretettel a tréningen!”

A képzés fő témái:

Prémium vendégkör, vagyis az „A” vendég bevonzása

Hogyan érd el a célközönséged?

Hogyan alakítsd át vendégkörödet prémium vendégkörré?

Bizalomépítési trükkök

Garantált módszerek a bevételeid megduplázására

Árazási tippek, avagy miért ne féljünk elkérni a magasabb árat?

y

Személyiségtípusok és kommunikációs stratégiák

Hogyan maximalizálhatod a bevételeidet a termékértékesítésből adódó extra eladással

Minden fodrászt szívesen látunk, márkától függetlenül!

A szervezőkről:

 

Beauty Marketing Experts

A marketingesekből, grafikusokból, trénerekből és volt szalon managerekből álló csapat – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek) nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén. Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek, így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.

 

Wella Studio Budapest

A Sirowa Hungary Kft. számára kiemelten fontos, hogy a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások mellett a fodrászokat naprakész információval lássa el és folyamatos, magas szintű képzéseket biztosítson.  A Wella Studio Budapest a modern kor kívánalmainak megfelelő oktatási komplexum. A design és funkcionalitás összhangjának megteremtése volt a cél. A kellemes, barátságos atmoszféra megteremtésével itt mindenki otthon érezheti magát. 

Vegyél részt a Wella Studioban megrendezésre kerülő Termék és szolgáltatás értékesítés oktatásunkon, és sajátítsd el az exkluzív termékek és szolgáltatások értékesítésének speciális módszereit! Mi minden szükséges tudást, tippet és praktikát megtanítunk Neked, ami a vállalkozásodat még sikeresebbé teszi!

OKTATÁS HELYSZÍNE:

Wella Studio Budapest
1117 Budapest, Alíz utca 4. (Office Garden 3.)

}

OKTATÁS IDŐPONTJA:

2019. május 13.

10.00 – 16.00

OKTATÁS ÁRA:

16.000 Ft

A jegy ára a következőket tartalmazza:

R

Szünetben frissítők, kávé, tea fogyasztása

OKTATÁS ÁRA:

16.000 Ft

A jegy ára a következőket tartalmazza:

R

Szünetben frissítők, kávé, tea fogyasztása

Az oktatás ára Sirowa szerződött partnerek részére 50% kedvezménnyel:

8.000 Ft

7 napon belüli utalás esetén 5% -os kedvezményt biztosítunk!

Bankkártyás fizetés esetén 10%-os kedvezményt biztosítunk!

Lehetőség van a helyszínen, a Wella Studio értékesítési konzultánsainál is fizetni 990 Ft-os kezelési költség ellenében.

További információk

Hétköznapokon H-P: 10.00-17.00-ig a  06 30 269 9894-es telefonszámon

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

Termék és szolgáltatás értékesítés tréningünket olyan fodrászok számára állítottuk össze, akik szeretnének magasabb árkategóriás, exkluzív termékeket és szolgáltatásokat bevezetni szalonjukba, vagy szeretnék már meglévő szolgáltatásaik, termékeik értékesítését felpezsdíteni.

Részletek

Dátum:
2019-05-13
Időpont:
10:00 - 16:00 UTC+0
Esemény kategória: