fbpx
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Termék és szolgáltatás értékesítés tréning fodrászoknak – Hairspa

2019-06-03 @ 10:00 - 14:00 UTC+0

Termék és szolgáltatás
értékesítés tréning

Gyere el kifejezetten fodrászok számára összeállított, márkafüggetlen képzésünkre!

A Hairspa Hungary és a Beauty Marketing Experts egy olyan tréninget hoz el a hazai fodrászoknak, amin eddig még sehol nem vehettél részt! Interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükkjeinket.

R

Szeretnél szalonodban exkluzív szolgáltatásokat, termékeket bevezetni?

R

Vagy szeretnéd, ha már meglévő szolgáltatásaidra nagyobb lenne a kereslet, de nem ismered a leghatékonyabb értékesítési módszereket?

R

Nem tudod, mik azok a trükkök, praktikák, melyek segítségével még a nehezen meggyőzhető vendégeknél is garantált a siker?

R

Szeretnéd maximalizálni a bevételeidet? Növelni a termékértékesítésből adódó extra eladásodat?

Ha a fenti állítások közül a legtöbb igaz Rád, akkor látogass el Termék és szolgáltatás értékesítés tréningünkre, és mi mindenre megtanítunk téged, ami ahhoz szükséges, hogy kihozd vállalkozásodból a maximumot!

A magasabb árkategóriás, prémium termékek és szolgáltatások értékesítése nem nehezebb, mint bármely más szolgáltatás értékesítés, ha a megfelelő technikákat alkalmazzuk! A képzés célja, hogy elsajátítsátok ezeket a módszereket.

Ha az általunk oktatott technikákat alkalmazod, mindegy, hogy hol van a szalonod – vidéken, nagyvárosban vagy akár a házatok aljában- , Te is profi értékesítővé válhatsz!

JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ ELÉRHETŐSÉGEKEN TUDSZ:

info@hairspa.hu
+36 20 287 7153

Támogató partnerünk:

Az előadó személyes üzenete:

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, szépségipari szakember, tréner

„Szépségipari és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és sajnos azt látom, hogy mindannyian prémium vendégkört szeretnétek, de nem tudjátok, hogyan…Tapasztalatom szerint nincs olyan drága szolgáltatás vagy termék, amit ne lehetne eladni, ha a megfelelő vendégkört célozzuk meg. Számtalan példát tudok hozni arra is, hogy valójában az sem számít, hogy hol található a szalonod, van-e átmenő forgalom vagy kik laknak közvetlenül körülötte…
Az évek során dolgoztam együtt sok milliós árbevételű és egészen pici, egyszemélyes szalonokkal is, és hidd el, minden esetre van megoldás 😊 Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a vállalkozásodból, akkor várlak szeretettel a tréningen!”

A képzés fő témái:

Prémium vendégkör, vagyis az „A” vendég bevonzása

Hogyan érd el a célközönséged?

Hogyan alakítsd át vendégkörödet prémium vendégkörré?

Bizalomépítési trükkök

Garantált módszerek a bevételeid megduplázására

Árazási tippek, avagy miért ne féljünk elkérni a magasabb árat?

y

Személyiségtípusok és kommunikációs stratégiák

Hogyan maximalizálhatod a bevételeidet a termékértékesítésből adódó extra eladással

Minden fodrászt szívesen látunk, márkától függetlenül!

A szervezőkről:

 

Beauty Marketing Experts

A marketingesekből, grafikusokból, trénerekből és volt szalon managerekből álló csapat – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek) nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén. Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek, így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.


HairSpa Hungary

A HairSpa Kft. által képviselt márkákat a magas minőség, a környezet tudatos fejlesztés és gyártás, a minőségi, egészséges és természetes alapanyagok, a letisztult, elegáns megjelenés és kategóriájuk legjobb ár/érték aránya jellemzi. Márkáik legfontosabb ismérve a rendkívűl erős környezettudatosság, amely a felhasznált alapanyagoktól kiindulva a teljes gyártási és kutatás/fejlesztési folyamataikat jellemzi, egészen a csomagolásig.

Vegyél részt a Fashion Trend Centerben megrendezésre kerülő Termék és szolgáltatás értékesítés oktatásunkon, és sajátítsd el az exkluzív termékek és szolgáltatások értékesítésének speciális módszereit! Mi minden szükséges tudást, tippet és praktikát megtanítunk Neked, ami a vállalkozásodat még sikeresebbé teszi!

OKTATÁS HELYSZÍNE:

Fashion Trend Center
2040, Budaörs, Gyár u. 2.

}

OKTATÁS IDŐPONTJA:

2019. Június 3.

10.00 – 16.00

OKTATÁS ÁRA:

9.900 Ft

További információk

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

Termék és szolgáltatás értékesítés tréningünket olyan fodrászok számára állítottuk össze, akik szeretnének magasabb árkategóriás, exkluzív termékeket és szolgáltatásokat bevezetni szalonjukba, vagy szeretnék már meglévő szolgáltatásaik, termékeik értékesítését felpezsdíteni.

Részletek

Dátum:
2019-06-03
Időpont:
10:00 - 14:00 UTC+0
Esemény kategória: