fbpx
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Prémium szolgáltatás értékesítés tréning

2020-05-25 @ 09:00 - 17:00 UTC+0

Prémium szolgáltatás
értékesítés tréning
Debrecenben

A Beauty Marketing Experts egy olyan tréninget hoz el a hazai szépségipari szakembereknek, amin eddig még sehol nem vehettél részt! Interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükkjeinket.

R

Szeretnél szalonodban prémium szolgáltatásokat bevezetni?

R

Vagy szeretnéd, ha már meglévő prémium szolgáltatásaidra nagyobb lenne a kereslet, de nem ismered a leghatékonyabb értékesítési módszereket?

R

Nem tudod, mik azok a trükkök, praktikák, melyek segítségével még a nehezen meggyőzhető vendégeknél is garantált a siker?

R

Szeretnéd maximalizálni a bevételeidet?

Ha a fenti állítások közül a legtöbb igaz Rád, akkor látogass el Prémium szolgáltatás értékesítés tréningünkre, és mi mindenre megtanítunk téged, ami ahhoz szükséges, hogy kihozd vállalkozásodból a maximumot!

A magas árkategóriás, prémium termékek és szolgáltatások értékesítése nem nehezebb, mint bármely más szolgáltatás értékesítés, ha a megfelelő technikákat alkalmazzuk! A képzés célja, hogy elsajátítsátok ezeket a módszereket.

Ha az általunk oktatott technikákat alkalmazod, mindegy, hogy hol van a szalonod – vidéken, nagyvárosban vagy akár a házatok aljában- , Te is igazi prémium szolgáltatóvá válhatsz!

Az előadó személyes üzenete:

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és sajnos azt látom, hogy mindannyian prémium vendégkört szeretnétek, de nem tudjátok, hogyan…Tapasztalatom szerint nincs olyan drága szolgáltatás, amit ne lehetne eladni, ha a megfelelő vendégkört célozzuk meg. Számtalan példát tudok hozni arra is, hogy valójában az sem számít, hogy hol található a szalonod, van-e átmenő forgalom vagy kik laknak közvetlenül körülötte…
Az évek során dolgoztam együtt sok milliós árbevételű és egészen pici, egyszemélyes szalonokkal is, és hidd el, minden esetre van megoldás 😊 Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a vállalkozásodból, akkor várlak szeretettel képzésünkön!”

A képzés fő témái:

Prémium vendégkör, vagyis az „A” vendég bevonzása

Hogyan érd el a célközönséged?

Hogyan alakítsd át vendégkörödet prémium vendégkörré?

Bizalomépítési trükkök

Garantált módszerek a bevételeid megduplázására

Árazási tippek, avagy miért ne féljünk elkérni a magasabb árat?

y

Személyiségtípusok és kommunikációs stratégiák

A szervezőről:

 Beauty Marketing Experts

A marketingesekből, grafikusokból, trénerekből és volt szalon managerekből álló csapat – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek) nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén. Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek, így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.

Vegyél részt Prémium szolgáltatás értékesítés oktatásunkon, és sajátítsd el a prémium termékek és szolgáltatások értékesítésének speciális módszereit! Mi minden szükséges tudást, tippet és praktikát megtanítunk Neked, ami a vállalkozásodat még sikeresebbé teszi!

OKTATÁS HELYSZÍNE:

 DEBRECENBEN:

Hamarosan!

}

AZ OKTATÁS IDŐPONTJAI:

 2020. május 25. Debrecen
9:00 – 17:00

OKTATÁS ÁRA:

12.000 Ft/fő helyett 10.000 Ft/fő

A jegy ára a következőket tartalmazza:

R

Ebédszünetben szendvicsek, frissítők, kávé fogyasztása

Prémium szolgáltatás értékesítés tréningünket olyan szépségipari szakemberek számára állítottuk össze, akik szeretnének magas árkategóriás, prémium szolgáltatásokat bevezetni szalonjukba, vagy szeretnék már meglévő prémium szolgáltatásaikat felpezsdíteni.

Lemondási feltételek:

Oktatásainkra való regisztrációdat legkésőbb az oktatás időpontja előtt 5 nappal tudod lemondani.
Az oktatás időpontjától számított 5 napon belüli lemondás esetén sajnos nem tudjuk visszatéríteni az oktatás árát, vagy beszámítani másik oktatásba.
Mivel az oktatásainkon nyújtott szolgáltatások biztosításához előre szükséges látnunk a létszámot, kérünk, hogy ezt vedd figyelembe.
Megértésed előre is köszönjük!

Vélemények, korábbi Prémium szolgáltatás értékesítés tréningünkről
Megnézem!

„A mai napon nagyon sokat tanultam Tőletek! Többek között olyan kulcsszavak lesznek az elmémben, mint: közösséghez tartozás, visszaigazolás, játékosítás, ne szolgáltatást, hanem élményt adj, ha prémium vendéget szeretnék, akkor prémium szolgáltatóvá kell válnom!”

Gál Gabriella – sminktetováló

„Nagyon hálás vagyok neked Alexandra, hogy a számomra nyűg, utált marketing munkával kapcsolatban megváltoztattad az érzéseimet! Holnaptól lelkesen vetem bele magam a munkába!”

Forró Mónika

„Sok kavargó gondolattal, új ismerettel telve értem haza. Legújabb és legérdekesebb téma számomra a játékosítás volt. Nagyon hasznosnak találtam a vendégpszichológia témában a színek szerinti felosztást. Legelső dolgom a weboldalam megújítása lesz. Köszönöm a mai napot,igazán profi előadás volt és komoly teljesítmény az egész napot így levezetni és az érdeklődést fenntartani.

Örülök hogy részt vehettem!”

László Ildikó

„Először is szeretném megköszönni ezt a tréninget. Színvonalas volt,figyelmes úgyhogy nem lehet ott lenni mindenki mellett és iszonyat segítőkészek vagytok. Még a neves matrica is passzolt a diákhoz,a megtervezett plakáthoz,fantasztikus. Boldog vagyok hogy jelentkeztem,ott lehettem. Köszönöm a munkátokat, a szuper tréninget, a segítőkészségeteket!

Nagyon jól éreztem magam! További sok sikert,remélem még találkozunk :)”

Ceglédi Nikoletta

„Köszönöm a tegnapi napot! Egy tökéletesen felkészült, jól összefogott és nagyon hasznos előadást hallhattunk! Ami nekem kiemelkedett hogy hallhattunk a személyiségtípusokról. Már a hazafelé úton kiírtam és osztályoztam a vendégeimet. Eddig is törekedtem a vendégeim maximális kiszolgálására, de innentől élményszolgáltatást nyújtok!

További sok sikert! Találkozunk legközelebb!”

Sári Marian

„A tréning fantasztikus volt! Tele lettem ötlettel! Rengeteg hasznos információval láttál el bennünket. Nagyon sok érdekes témát is hoztál, amikről máshol soha nem is hallottam. Nagyon köszönöm! Várom a folytatást!:)”

Agárdi Fanni

„Izgalommal telve érkeztem a továbbképzésre, mivel főként a termékértékesítés volt  mindig is számomra az a terület,ami nehézségekbe ütközött! Szandra sok videóját láttam, amelyekben főként a személyisége,lendülete,profizmusa fogott meg!
A tanfolyamon is ezt a segítőkész,emberi hozzáállást tapasztaltam! Számomra a személyes tapasztalatain alapuló példák voltak azok, ami által emészthetőbb volt ez a rengeteg infó! Jól felépített nap volt,azt kaptam,amire számítottam!”

Angler Melinda

„Lenyűgöző volt ez a nap nekem több szempontból is. Szuperek voltak a slide-ok, a szerkesztése, a felépítése, az átláthatósága. A résztvevők ‘mozgatása’, bevonása is nagyon nagyon tetszett. Ami a tartalmi részt illeti, szuper volt, mert egészen más megközelítésből láttad a marketing munkát, mint az megszokott. A bizalomkeltést,  értékesítést, célcsoport tervezést, stb. mindent lefordítottál a szépségipar nyelvére, pontosan láttuk az adott téma. Pluszként éltem meg,  hogy mindennapi, gyakorlati tanácsokkal láttál el minket. Ez nagy nagy segítség volt nekem.

Nagy érdeklődéssel várom a további előadásaidat, tanfolyamaidat!!”

Herendi Andi

„Nagyon örülök, hogy ott lehettem. Élmény volt. Rájöttem viszont ismét, hogy a marketing nem véletlenül egy önálló és nem könnyű szakma:) A Te hihetetlenül profi tudásod, kellemes, közvetlen, emberi személyiséged egy kincs.Köszönöm, hogy részt vehettem, minden és mindenki nagyon kellemes és profi volt!!”

Németh Szilvia

További információk

oktatas@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

Részletek

Dátum:
2020-05-25
Időpont:
09:00 - 17:00 UTC+0
Esemény kategória:

Szervező

Beauty Marketing Experts