fbpx
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nemzetközi értékesítés tréning fodrászoknak

2020-03-01 @ 10:00 - 16:00 UTC+0

Nemzetközi értékesítési
tréning fodrászoknak

Gyere el kifejezetten fodrászok számára összeállított, márkafüggetlen képzésünkre!

A Selective Professional és a Beauty Marketing Experts egy olyan tréninget hoz el a hazai fodrászoknak, amin eddig még sehol nem vehettél részt! Interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükkjeinket.

Látogass el a kifejezetten fodrászoknak szóló Nemzetközi értékesítési tréningünkre és mi mindenre megtanítunk téged, ami ahhoz szükséges, hogy kihozd vállalkozásodból a maximumot

Előadók

Stefano Laringi
Export területvezető
TricoBiotos S.p.A.

Körülbelül 28 éve dolgozom ebben az ágazatban, a Wella Company-nál kezdtem területvezetőként, majd a Davines csoport nemzetközi értékesítési igazgatói posztjára kerültem, ezt követően a Renee Blanche csoport exportmenedzsere lettem, majd 2 évre rá pedig a Tricobiotos export menedzserévé léptettek elő.

Pályafutásom során több mester- és tréningszemináriumon is részt vettem:

  • Értékesítési hálózat menedzsment és képzés. 1990 a Winch-ben (Milánó)
  • Költségvetés-tervezet és társasági célkitűzés 2001-ben Davines-ben (Parma)
  • Marketing és kiskereskedelmi program 2005 a Milánói HeadHunternél
  • Hogyan kell kezelni egy értékesítési hálózatot 2006-ban Michael Page-nél (Milánó)
  • 360 fokos értékesítés 2007-ben a Winch-ben (Milánó)
  • Nyilvános beszéd 2010 Astra (Milánó)
  • Mellékes és vállalati profit. 2014 Michael Page (Milánó)
  • Hogyan épül fel az értékesítés és az értékesítés utáni megkeresés 2015 Képzési központ (Milánó)
  • Hogyan motiváld és ösztönözd az eladókat? 2017 Istitute D.F.S. (Egyesült Államok)

Berecz Éva
Fodrász

Berecz Éva vagyok,1999-ben végeztem fodrászként. 7 évig vállalkozóként dolgoztam Balatonfüreden majd külföldre költöztem. Pár év kihagyás után Franciaországban kezdtem újra fodrászként dolgozni. Felvételt nyertem egy Pascal Coste franchise szalonba. Folyamatos képzéseken vehettem részt, ahol tanácsokat adtak a szalonszolgáltatások és termékek továbbértékesítésére is. Mindezek segítségével lényegesen megnövelhettem a fizetésem.

Barna Alexandra
beauty marketing specialista, szépségipari szakember, tréner

Szépségipari és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival, és sajnos azt látom, hogy mindannyian prémium vendégkört szeretnétek, de nem tudjátok, hogyan…Tapasztalatom szerint nincs olyan drága szolgáltatás vagy termék, amit ne lehetne eladni, ha a megfelelő vendégkört célozzuk meg. Számtalan példát tudok hozni arra is, hogy valójában az sem számít, hogy hol található a szalonod, van-e átmenő forgalom vagy kik laknak közvetlenül körülötte…
Az évek során dolgoztam együtt sok milliós árbevételű és egészen pici, egyszemélyes szalonokkal is, és hidd el, minden esetre van megoldás.
Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni a vállalkozásodból, akkor várlak szeretettel a tréningen!

Mórász Márton
Proactive Bookkeeping Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója

Mórász Márton vagyok a Proactive Bookkeeping Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója. 

Nincs szerintem olyan vállalkozó akinek ha azt mondod, a könyvelésével kapcsolatban kell valamit intéznie, akkor őszinte mosollyal az arcán fog majd belevágni.
Pontosan ezt éreztem Én is és ezért alapítottam meg Magyarország első mentorált könyvelést nyújtó cégét 2017 őszével. A cél az volt, hogy ez a mindenki által csak nyűgnek és macerának tartott a 20. században megragadt szolgáltatásnál egy teljes paradigmaváltást érjünk el.

Mára a legnagyobb és országos szintű egyéni vállalkozó specialista könyvelőirodává nőttük ki magunkat. Saját fejlesztésű applikációnk segítségével az ügyfeleink mindig láthatják, hogy hogy áll pontosan a vállalkozásuk, könyvelőink legalább negyedévente “házhoz” mennek a könyvelési anyagokért. Konzultációra, tervezgetésre vagy csak egy apró kérdés feltevésére is mindig van lehetősége ügyfeleinknek. A Facebook messengeren elérhető könyvelő chatbotunk segítségével pedig mindig tudjuk gyorsan és hatékonyan értesíteni az ügyfeleinket, ha fontos változás vagy határidő közeleg. 
Abban hiszünk, hogy minden egyéni vagy mikro vállalkozás tulajdonosa megérdemel egy 21. századi és kiemelt kiszolgálást, hogy még nagyobb sikert tudjon elérni szakmájában.

A szervezőkről:

Beauty Marketing Experts

A marketingesekből, grafikusokból, trénerekből és volt szalon managerekből álló csapat – jelenleg egyedüliként Magyarországon – a szépségiparban tevékenykedő szakembereknek (fodrászok, kozmetikusok, manikűrösök, sminkesek) nyújt segítséget a marketing és a szalon management minden területén. Mivel évek óta kizárólag beauty területen tevékenykednek, így friss és számtalan tapasztalaton alapuló tudással rendelkeznek ezen a téren.

Selective Professional

A közel 50 országban jelenlévő Selective Professional több mint 20 éve igyekszik kiszolgálni mindazokat, akiknek szenvedélye a hajápolás és akik hosszútávon kívánják kielégíteni vendégeik elvárásait világszerte. A Selective Professional tökéletes egyensúlyt teremt a hagyományos és a modern értékek között, megfelel a legújabb trendeknek és rendkívül egyszerű felhasználást biztosít, ezzel segítve a fodrászatok/fodrászok folyamatos  szakmai fejlődését és üzleti gyarapodását. Legfőbb célunk, hogy Magyarországon is bárki számára elérhetővé tegyük a Selective Professional által nyújtott minőségi szolgáltatásokat és termékeket.

Vegyél részt a Beauty Marketing Experts és a Selective Professional közös Nemzetközi értékesítési tréningjén, és sajátítsd el az exkluzív termékek és szolgáltatások értékesítésének speciális módszereit!
Mi minden szükséges tudást, tippet és praktikát megtanítunk Neked, ami a vállalkozásodat még sikeresebbé teszi!

OKTATÁS HELYSZÍNE:

1119. Budapest,
Nándorfejérvári út 40.

OKTATÁS ÁRA:

10.000 Ft/fő

Selective Professional partnereknek: 8.000 Ft/fő

OKTATÁS IDŐPONTJA:

2020. március 1.

Ha az általunk oktatott technikákat alkalmazod, mindegy, hogy hol van a szalonod – vidéken, nagyvárosban vagy akár a házatok aljában- , Te is profi értékesítővé válhatsz!

További információk

Az oktatas@beautymarketingexperts.hu e-mail címen.

Részletek

Dátum:
2020-03-01
Időpont:
10:00 - 16:00 UTC+0
Esemény kategória:

Helyszín

Selective Professional Academy, 1119. Budapest, Nándorfejérvári t 40.
Nándorfejérvári út 40.
Budapest, Budapest 1119 Magyarország
Phone
06207712074
View Helyszín Website

Szervezők

Beauty Marketing Experts
Selective Professionals